Pariwara Podcast Wis Usia

Pariwara Podcast

Kanthi tuwuhing podcast sing durung dingerteni pirang-pirang taun kepungkur, aku rumangsa industri iki alon-alon adaptasi karo teknologi pariwara. Ora ana alesan utawa ora ana sebab kenapa strategi iklan sing padha digawe kanggo video ora bisa ditrapake ing podcast - sanajan mung kayata iklan pra-gulung.

Iklan sing dipasang kanthi dinamis nambah proporsi belanja iklan kanthi 51% saka 2015 nganti 2016 miturut Sinau Penghasilan Iklan Podcast IAB. Aku ngarep-arep sawetara canggih sisipan iklan. Kanthi algoritma, mesthine kita bisa nggawe algoritma kanggo nggandhengake iklan ing jeda alami ing file audio (wenehi ngerti yen sampeyan nggawe solusi kasebut ... Aku pengin kredit).

Aku mung nerbitake luar biasa wawancara karo Tom Webster Research Edison sing apik tenan ing ngendi kita ngrembug babagan podcast kepungkur, saiki, lan masa depan. Ing kono, kita ngrembug babagan kepiye saluran kasebut dadi populer karo para pemasar. Kasunyatane, pariwara podcast ngluwihi $ 200 yuta taun kepungkur, tikel tikel rong taun kepungkur miturut infographic iki, Ledakan Podcast infographic, saka Universitas Concordia St. Paul Online.

Wartawan nggandhengake booting podcast karo macem-macem smartphone, wektu sing digunakake kanggo transit, lan layanan musik online. Wong liya ngubungake efek otak sing ngrangsang otak lan gawe ketagihan, utawa potensial ngrungokake kanthi akeh tugas. Kaendahan kasebut ing tumpang tindih. Mungkin bahan rahasia podcasting yaiku supaya multitasks luwih apik tinimbang media liyane, nggawa dosis produktivitas ing bagean rutinitas saben dina.

Ngendi wong ngrungokake podcast? Miturut Midroll

  • 52% pamireng podcast ngrungokake driving
  • 46% pamireng podcast ngrungokake lelungan
  • 40% pamireng podcast ngrungokake mlaku-mlaku, mlaku, utawa sepedaan
  • 37% pamireng podcast ngrungokake komuter ing transportasi umum
  • 32% pamireng podcast ngrungokake digunakake metu

Mangkene infographic lengkap, Ledakan Podcast: Panelitian babagan Who, Apa, lan Napa Format Audio sing Paling Kuat

Ledakan Podcast

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.