Masalahku karo Software Manajemen Proyek

project

Kadhangkala aku kepengin weruh manawa wong sing nggawe solusi proyek pancen nggunakake. Ing ruang pemasaran, piranti lunak manajemen proyek kudu - nglacak iklan, postingan, video, whitepaper, skenario kasus panggunaan lan proyek liyane minangka masalah gedhe.

Masalah sing katon bakal ditindakake karo kabeh piranti lunak manajemen proyek yaiku hierarki aplikasi. Proyek minangka ndhuwur hirarki, banjur tim, banjur tugas aset lan tenggat wektu. Ora kaya saiki cara kerja… utamane para pemasar. Agensi kanthi gampang nyulik 30+ proyek saben dinane. Saben anggota tim bisa uga nyepak nganti selusin puluhan.

Mangkene cara kerja Perangkat Lunak Manajemen Proyek kanthi konsisten:
manajemen proyek

Mangkene telung skenario sing bisa dakkarepake karo kita Piranti lunak Manajemen Proyek:

  1. Prioritas Klien / Proyek - Tenggat wektu klien ganti kabeh wektu lan pentinge saben klien bisa beda-beda. Muga-muga bisa nambah utawa nyuda pentinge klien lan duwe sistem sing ngowahi prioritas tugas kanggo anggota sing nggarap proyek miturut.
  2. Prioritas Tugas - Aku kudu bisa ngeklik anggota piranti lunak Manajemen Proyek lan ndeleng KABEH tugase ing KABEH proyek lan banjur nyetel prioritas kanthi pribadi.
  3. Nuduhake Aset - Kita asring nggawe siji solusi kanggo klien banjur digunakake ing klien. Saiki, sing mbutuhake kita nuduhake ing saben proyek. Edan yen aku ora bisa nuduhake potongan kode ing proyek lan klien.

Iki kasunyatan carane nyatane digunakake:
proyek-kasunyatan

Kita pancen wis nyoba nganggo manajer tugas ing sanjabane manajer proyek kanggo ngatasi sawetara perkara kasebut, nanging kayane ora duwe wektu kanggo ngrampungake alat kasebut. Yen saya makarya, saya kepengin kenapa kita ora bakal ngembangake piranti lunak manajemen proyek dhewe kabeh. Apa ana sing ngerti solusi sing bisa nyedhaki cara proyek lan pemasar?

9 Komentar

  1. 1

    Secara teknis, iki bisa uga dudu "piranti lunak manajemen proyek", nanging aku wiwit nggunakake Trello sajrone dina-dina. Kesederhanaan minangka salah sawijining kabecikan sing paling gedhe. Klien non-teknis malah ngerti carane nggunakake sajrone 5 menit.

  2. 4

    Secara pribadi, aku nggunakake piranti lunak manajemen proyek dhewe kanggo bisnis SEO. Dibangun khusus kanggo bisnis SEO. Manajemen proyek dhewe pancen "umum" dadi 100% efektif kanggo kabeh jinis bisnis ing macem-macem industri.

  3. 5

    Douglas, kita wis nggawe Brightpod (http://brightpod.com) kanthi persis iki pikiran. Umume alat PM ora dibangun kanggo tim pemasaran nanging sampeyan kudu ndeleng Brightpod.

    Sawetara prekara sing beda-beda ditindakake yaiku cara agensi nyaring proyek dening klien, nyakup klien ing diskusi (tanpa kudu mlebu), tanggalan editorial lan tata letak gaya Kanban sing gampang kanggo kampanye sing lagi ditindakake kasebar ing tataran.

    Aku seneng ngerti apa sing sampeyan pikirake, mula coba coba!

  4. 6

    Hai Douglas. Matur nuwun kanggo nuduhake wawasan sing terkenal! Sawetara wektu liwat, nanging isih nyata.

    Aku saranake supaya bisa ndeleng solusi Manajemen Proyek kanggo tim pemasaran - Proyek Comindware - yen dideleng liwat perspektif syarat sing disorot ing artikel kasebut.

    Proyek Comindware ngidini prioritas tugas. Kanggo nindakake iku sampeyan mung kudu mbukak bagean beban kerja. Klik anggota tim kanggo ndeleng KABEH tugas ing KABEH proyek banjur bisa nyetel prioritas kanthi pribadi. Sayange, ora ana prioritas klien / proyek, nanging prioritas prioritas pribadi bisa mbantu - ora beda-beda, nanging kepiye wae. Minangka kanggo nuduhake aset, sampeyan bisa nggawe ruangan diskusi tartamtu kanthi judhul kaya "Aset sing migunani" lan digunakake minangka pusat tunggal kanggo kabeh aset. Dheweke bakal kasedhiya ing proyek.

    Luwih lengkap informasi babagan Proyek Comindware lan uji coba 30 dina kasedhiya ing kene - http://www.comindware.com/solutions/marketing-project-management/ Kita bakal seneng ngrungokake umpan balik babagan solusine. Apa sampeyan kepengin mriksa maneh?

  5. 7
  6. 8

    Artikel sing apik. Aku bakal nuduhake pengalaman karo "Rampung", yaiku piranti lunak manajemen proyek.

    Sawise Aplikasi Rampung diterapake kanggo prosedur bisnis, kita ngerti manawa level produktivitas ing klompok karyawan ana ing endi wae lan manajer proyek ora duwe tagihan jam saben proyek klien sing cocog. Ing wulan pisanan, sawise implementasi sistem, kita bisa pulih luwih saka 10% ing jam sing bisa tagihan.
    Sawetara anggota tim ngira yen kita telik mau. Sawetara anggota tim liyane sing salah, lan liyane ora gelem ngrungokake lan mutusake ninggalake perusahaan kasebut. Nanging ing pungkasan dina, pesen kasebut dingerteni dening anggota tim liyane lan, dina iki, tim duwe bathi maneh. Manajer proyek kita ora perlu ngenteni wektu maneh kanggo ngawasi tim, lan kabeh wong entuk otonomi pribadi.

    Sawise digunakake rolas wulan, bathi kita luwih saka 60% dibandhingake taun sadurunge. Transparansi Rampung ditawakake kanggo menehi tim swasana kerja sing luwih tentrem kanthi njaga kinerja sing dhuwur.

    Aku menehi saran supaya sampeyan dolan http://www.doneapp.com kanggo informasi luwih lengkap.

  7. 9

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.