Masalahku karo Software Manajemen Proyek

project

Kadhangkala aku kepengin weruh manawa wong sing nggawe solusi proyek pancen nggunakake. Ing ruang pemasaran, piranti lunak manajemen proyek kudu - nglacak iklan, postingan, video, whitepaper, skenario kasus panggunaan lan proyek liyane minangka masalah gedhe.

Masalah sing katon bakal ditindakake karo kabeh piranti lunak manajemen proyek yaiku hierarki aplikasi. Proyek minangka ndhuwur hirarki, banjur tim, banjur tugas aset lan tenggat wektu. Ora kaya saiki cara kerja… utamane para pemasar. Agensi kanthi gampang nyulik 30+ proyek saben dinane. Saben anggota tim bisa uga nyepak nganti selusin puluhan.

Mangkene cara kerja Perangkat Lunak Manajemen Proyek kanthi konsisten:
manajemen proyek

Mangkene telung skenario sing bisa dakkarepake karo kita Piranti lunak Manajemen Proyek:

  1. Prioritas Klien / Proyek - Tenggat wektu klien ganti kabeh wektu lan pentinge saben klien bisa beda-beda. Muga-muga bisa nambah utawa nyuda pentinge klien lan duwe sistem sing ngowahi prioritas tugas kanggo anggota sing nggarap proyek miturut.
  2. Prioritas Tugas - Aku kudu bisa ngeklik anggota piranti lunak Manajemen Proyek lan ndeleng KABEH tugase ing KABEH proyek lan banjur nyetel prioritas kanthi pribadi.
  3. Nuduhake Aset - Kita asring nggawe siji solusi kanggo klien banjur digunakake ing klien. Saiki, sing mbutuhake kita nuduhake ing saben proyek. Edan yen aku ora bisa nuduhake potongan kode ing proyek lan klien.

Iki kasunyatan carane nyatane digunakake:
proyek-kasunyatan

Kita pancen wis nyoba nganggo manajer tugas ing sanjabane manajer proyek kanggo ngatasi sawetara perkara kasebut, nanging kayane ora duwe wektu kanggo ngrampungake alat kasebut. Yen saya makarya, saya kepengin kenapa kita ora bakal ngembangake piranti lunak manajemen proyek dhewe kabeh. Apa ana sing ngerti solusi sing bisa nyedhaki cara proyek lan pemasar?

9 Komentar

  1. 1

    Secara teknis, iki bisa uga dudu "perangkat lunak manajemen proyek", nanging aku wiwit nggunakake Trello ing operasi saben dina. Kesederhanaan minangka salah sawijining kabecikan sing paling gedhe. Klien non-teknisku malah bisa ngerti carane nggunakake sajrone 5 menit.

  2. 4

    Secara pribadi, aku nggunakake piranti lunak manajemen proyek dhewe kanggo bisnis SEO. Dibangun khusus kanggo bisnis SEO mung. Manajemen proyek dhewe mung "umum" dadi 100% efektif kanggo kabeh jinis bisnis ing industri sing beda-beda.

  3. 5

    Douglas, kita wis nggawe Brightpod (http://brightpod.com) kanthi persis iki pikiran. Umume alat PM ora digawe kanggo tim pemasaran nanging sampeyan kudu ndeleng Brightpod.

    Sawetara perkara sing kita lakoni kanthi cara sing beda yaiku cara agensi nyaring proyek dening klien, melu klien ing diskusi (tanpa kudu mlebu), tanggalan editor lan tata letak gaya Kanban sing gampang kanggo kampanye sing lagi ditindakake. disebarake liwat tahapan.

    Aku seneng ngerti apa sing sampeyan pikirake, mula coba!

  4. 6

    Hi Douglas. Matur nuwun kanggo nuduhake wawasan sing penting! Sawetara wektu liwati, nanging isih nyata.

    Aku menehi saran supaya ndeleng solusi Manajemen Proyek kanggo tim pemasaran - Proyek Comindware - yen katon saka perspektif syarat sampeyan sing disorot ing artikel kasebut.

    Proyek Comindware ngidini prioritas tugas. Kanggo nindakake iki, sampeyan mung kudu pindhah menyang bagean beban kerja. Klik ing anggota tim kanggo ndeleng ALL tugas ing ALL proyek lan banjur bakal bisa nyetel prioritization ing basis pribadi. Sayange, ora ana prioritas klien/proyek, nanging prioritas kanthi pribadi bisa mbantu - ora dadi varian cepet, nanging kanthi cara apa wae. Kanggo enggo bareng aset sampeyan bisa nggawe ruang diskusi khusus kanthi judhul "Aset Migunani" lan digunakake minangka hub siji kanggo kabeh aset. Bakal kasedhiya ing kabeh proyek.

    Informasi liyane babagan Proyek Comindware lan uji coba 30 dina kasedhiya ing kene - http://www.comindware.com/solutions/marketing-project-management/ Kita bakal seneng krungu tanggapan sampeyan babagan solusi kasebut. Punapa panjenengan kasengsem mriksani?

  5. 7
  6. 8

    Artikel gedhe. Aku bakal nuduhake pengalaman karo "Rampung", iku piranti lunak manajemen proyek.

    Sawise Aplikasi Rampung diterapake ing tata cara bisnis kita, kita nyadari yen tingkat produktivitas ing antarane klompok karyawan kita ana ing kabeh papan lan manajer proyek kita kekurangan tagihan jam sing cocog saben proyek klien. Ing sasi kapisan, sawise implementasi sistem, kita bisa mbalekake luwih saka 10% ing jam sing bisa ditagih.
    Sawetara anggota tim mikir yen kita spying. Sawetara nyalahke anggota tim liyane, lan liyane mung ora pengin ngrungokake lan mutusake ninggalake perusahaan kasebut. Nanging ing pungkasan dina, pesen kasebut dimangerteni dening anggota tim sing isih ana lan, dina iki, tim kasebut entuk bathi maneh. Manajer proyek kita ora perlu nglampahi akeh wektu kanggo ngawasi tim, lan kabeh wong entuk otonomi pribadi.

    Sawise rolas wulan panggunaan, bathi kita mundhak luwih saka 60% dibandhingake karo taun-taun sadurunge. Transparansi rampung ditawakake kanggo menehi tim atmosfer kerja sing luwih tenang nalika njaga kinerja sing dhuwur.

    Aku bakal menehi saran kanggo ngunjungi http://www.doneapp.com kanggo informasi luwih lengkap.

  7. 9

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.