Plurro Nggawa Otot Dhuwit menyang Bisnis Eceran Lokal

logo plurro

Wis ana sawetara bolongan serius ing industri diskon kelompok sing durung bisa diatasi. Keluhan saka bisnis sing nggunakake Groupon lan LivingSocial wis nuduhake sawetara masalah:

  • Diskon sing dibutuhake banget tajem nganti ngrugekake bisnis.
  • Pembayaran diskon ora langsung teka, nyebabake masalah arus kas sing parah sing wis dikubur sawetara bisnis.
  • Para konsumen sing narik minat mung kanggo khusus lan ora bali maneh.
  • Perusahaan kasebut kanthi agresif nyoba adol bisnis kabeh wektu.

plurroPlurro wis nyelehake model diskon klompok ing endhas. Kaping pisanan, para konsumen sing ndorong wong awis. Sawise cukup kanca mlebu menyang papan utawa toko, Plurro ngubungi bisnis babagan jinis diskon sing bisa ditawakake. Plurro Cash Mob muncul lan kudu nuduhake tiket seluler lan ngetik jumlah resepsi supaya bisa entuk diskon. Iki wis diverifikasi dening pamilik bisnis.

Kabeh tiket ditambahake dening Plurro lan bisnis mbayar biaya 5% kanggo Plurro kanggo bisnis kasebut. Iki minangka solusi sing apik lan ngatasi saben masalah ing ndhuwur. Kaping pisanan, bisnis bisa melu yen pengin lan nyetel diskon dhewe. Sabanjure, dheweke entuk bayaran ing ngarep banjur mbayar Plurro. Sing paling penting, yaiku kanca sing nggunakake sistem… kalebu babagan venue lan seneng-seneng amarga diskon. Lan pungkasan, siji-sijine alasan kenapa Plurro nelpon amarga wis ana wong sing ngenteni!

Mangkene ringkesan Plurro:

Plurro terintegrasi karo Facebook lan ngidini sampeyan macem-macem cara kanggo ngrencanakake lan ngundang kanca sampeyan menyang grup kas sabanjure.
Plurro diluncurake ing Virginia Lor lan saiki diluncurake ing Indianapolis. Kita bakal nyoba - alesan banget kanggo mulihake adegan sosial ing kene kanthi lokal! Download Plurro ing iPhone - Android bakal teka.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.