Command Scratchpad: Plugin Chrome Iki Nyedhiyakake Cara Paling Cepet kanggo Akses lan Nganyari Salesforce Saka Aplikasi Web Apa wae

Command Scratchpad: Plugin Chrome Salesforce Gratis

Eksekutif akun ing meh kabeh organisasi sales kebanjiran kakehan alat sales sing didesentralisasi saka duweke CRM. Iki meksa supaya salesman dadi alur kerja sing mbuwang wektu lan mbebayani kanggo navigasi bolak-balik ing antarane alat, ngatur puluhan tab browser, ngeklik monoton, lan nyalin lan nyisipake sing angel banget, nalika nyoba nganyari Salesforce. Asile, ana nyuda efisiensi, produktivitas saben dina, lan pungkasane, wektu kanggo salesman nindakake pakaryan yaiku adol. 

Prentah Scratchpad wis ngluncurake, mbukak cara paling cepet supaya para sales bisa ngakses lan nganyari cathetan, tugas, lan Sales sales, ing aplikasi web utawa komunitas sales - gratis.

Sawise ngomong langsung karo ewonan eksekutif akun saka kabeh organisasi dodolan kanthi kabeh ukuran, kita ngerti yen dheweke nggunakake luwih saka setengah wektu kanggo nganyari Salesforce tinimbang ora adol. Eksekutif akun mung pengin nganyari Salesforce kanthi luwih cepet tanpa ngoper konteks lan ngilangi alur kerja, supaya bisa ngobrol luwih akeh karo pelanggan lan nutup luwih akeh transaksi. Scratchpad Command ngidini saben pangguna Salesforce ing Bumi nggawe update sing dibutuhake, saka situs web apa wae, tanpa ngoper tab, gratis. Cepet banget. Iku gampang. Lan nyenengake kanggo digunakake.

Pouyan Salehi, salah sawijining pendiri lan CEO Scratchpad

Kanthi Scratchpad Command, ing siji klik, pangguna bisa nggawe kontak, akun, kesempatan, tugas, utawa kegiatan anyar lan nggawe update ing kolom utawa obyek khusus ing Salesforce. Eksekutif akun bisa nggawe, nganyari lan nyelarasake cathetan kesepakatan penting saka endi wae, ngilangi kebutuhan supaya bisa mlebu menyang Salesforce langsung, mumbul ing antarane alat sales liyane, utawa dadi beban karo nyalin lan nempel saka siji aplikasi menyang aplikasi liyane.

Scratchpad Command uga bisa digunakake ing ngendi eksekutif akun melu komunitas sales, ngrewangi nganyari Salesforce nalika nyambung karo kanca lan kanca ing endi wae ing internet. Kajaba iku, pamimpin sales entuk entuk manfaat saka akses cepet menyang data Salesforce sing dianyari nalika digunakake ing alat ramalan favorit lan sistem BI, utawa dashboard pelaporan internal sing dibangun khusus.

Pelanggan bisa nginstal Scratchpad minangka Plug-in Chrome, sambungake menyang Salesforce lan gawe nganyari pipa kasebut sajrone 30 detik utawa kurang. Scratchpad langsung nyambung menyang Salesforce lan menehi para salespe antarmuka sing cepet lan modern kanggo sesambungan karo data penjualan lan alur kerja. Salesforce tetep dadi basis data rekor, dene Scratchpad dadi titik keterlibatan sing digunakake dening tim penghasilan. 

Nalika nerangake wakil sales, ora ana sing luwih cocog tinimbang ukara kasebut wektu iku dhuwit. Lan nalika wektu (lan dhuwit) dipotong dadi loro amarga ora efisiensi sing disebabake kabeh alat lan aplikasi sing mesthine bakal nggawe proyek luwih apik, dadi masalah ora mung kanggo wong sing dodol nanging uga ing dhasar organisasi. . Scratchpad Command ngidini eksekutif akun supaya bisa ngatur pipa kanthi cepet lan efisien kanthi ruang kerja gabungan sing gampang digunakake, saengga bisa nutup luwih akeh transaksi lan menehi pengaruh sing luwih gedhe ing bisnis.

Nancy Nardin, Pendhiri, Alat Jual Sing cerdas

Command Scratchpad saiki kasedhiya kanggo pangguna freemium lan mbayar.

Informasi liyane Tambah menyang Chrome

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.