Tau Krungu Plone? Enem Kaki?

logo plone

Michael ngirim ing blog ing wulan Mei, nalika dheweke ngunjungi CMS Expo, iku Plone minangka salah sawijining trek ing kana. Plone? Opo iku Plone? Aku bubar ngerteni…

Plone kalebu ing ndhuwur 2% kabeh proyek open source ing saindenging jagad, kanthi 200 pangembang inti lan luwih saka 3Panyedhiya solusi 00 ing 57 negara. Proyek kasebut wis dikembangake kanthi aktif wiwit 2001, kasedhiya ing luwih saka 40 basa, lan duwe rekaman trek keamanan paling apik saka CMS utama. Diduweni dening Plone Foundation, organisasi nirlaba 501 (c) (3), lan kasedhiya kanggo kabeh sistem operasi utama.

Plone minangka sistem manajemen konten sing luar biasa kuat. Kajaba kabeh fitur sistem manajemen konten sing khas, ana sawetara sing apik banget:

  • Skalabilitas Massive - Ora umum yen implementasi Plone duwe atusan ewu utawa jutaan kaca. Iki pancen ora bisa diatur ing umume sistem manajemen konten.
  • Route lan Persetujuan Khusus - proses nuntun, nyunting lan nyetujoni sing paling rumit bisa ditindakake kanthi gampang. Kanggo klien perusahaan, iki kuat banget.
  • Kacepetan lan Kesederhanaan - Plone pancen cepet banget kanggo nyedhiyakake kaca lan antarmuka kasebut gampang banget lan bisa digunakake kanggo pangguna rata-rata.

Kaya dene proyek open source, Plone ora duwe komunitas pangembang lan undhuhan sing hebat kanggo nambah. Ana meh 4,000 tambahan kasedhiya ing repositori online kanggo nambah fungsi instalasi sampeyan - kalebu blogging, pemetaan, alur kerja, streaming media lan alat sosial.

Nalika nulis kiriman blog, mesthi ana sawetara jinis sambungan Indiana. Plone ora beda. Calvin Hendryx-Parker minangka anggota dewan saka Yayasan Plone lan saiki ing Fortville, Indiana. Garwane Calvin, Gabrielle Hendryx-Parker ngedegake perusahaan kasebut, Six Feet Up, ing taun 1999 ing San Francisco lan dheweke pindhah menyang perusahaan konsultasi Internasional ing Indiana. Gabrielle uga duwe MBA ing Pemasaran lan Kepemimpinan saka EM Lyon, Prancis.

Nenem Kaki

Aku ngunjungi Nenem Kaki wulan kepungkur lan kesengsem. Ruang kantor sing direnovasi ing kutha Fortville minangka papan sing apik banget. Dheweke malah duwe pusat data mini dhewe karo generator cadangan lan instalasi serat kanggo ngiringi instalasi inti klien ing Pusat Data Lifeline. Dheweke nyedhiyakake hosting, pangembangan khusus, layanan integrasi, lan nggawe instalasi Plone kanggo perusahaan ing Life Science, Higher Learning lan meh kabeh industri liyane ing saindenging jagad.

Six Feet Up bubar mbukak SolrIndex 1.0, produk kanggo Plone / Zope sing nyedhiyakake kemampuan telusuran sing luwih apik kanthi nggunakake Solr, platform pencarian perusahaan open source populer saka proyek Apache Lucene. SolrIndex dilengkapi kemampuan telusuran sing cepet lan bisa diukur. SolrIndex bisa digawe kanthi desain, sing tegese duwe kemampuan kanggo nggabungake karo indeks lan katalog liyane. Iki minangka warta apik kanggo situs sing kudu nyedhiyakake kapabilitas telusuran ing macem-macem repositori.

Six Feet Up saiki duwe luwih saka 20 karyawan lan terus ngrekrut pertumbuhan angka pindho saben taun wiwit diluncurake. Minangka penghargaan kanggo keahlian lan dhukungan sing diwenehake marang klien. Six Feet Up uga ngatur Plone Tune-Up Day… acara saben wulan, sedina muput kanggo mbantu komunitas Plone.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.