Plezi One: Alat Gratis Kanggo Ngasilake Timbal Kanthi Situs Web B2B Sampeyan

Plezi One: B2B Lead Generation

Sawise sawetara sasi digawe, Plezi, panyedhiya piranti lunak otomatisasi pemasaran SaaS, ngluncurake produk anyar ing beta publik, Plezi One. Alat gratis lan intuisi iki mbantu perusahaan B2B ukuran cilik lan medium ngowahi situs web perusahaan dadi situs generasi timbal. Temokake cara kerjane ing ngisor iki.

Saiki, 69% perusahaan sing duwe situs web nyoba ngembangake visibilitas liwat macem-macem saluran kayata iklan utawa jaringan sosial. Nanging, 60% saka wong-wong mau ora duwe visi babagan jumlah turnover sing digayuh liwat web.

Ngadhepi kerumitan kabeh strategi pemasaran digital sing beda-beda, manajer butuh rong perkara sing gampang: kanggo ngerti apa sing kedadeyan ing situs web lan ngasilake petunjuk ing web.

Sawise 5 taun ndhukung luwih saka 400 perusahaan kanthi piranti lunak otomatisasi pemasaran kabeh-ing-siji, Plezi pengin luwih maju kanthi mbukak Plezi One. Tujuan utama piranti lunak gratis iki yaiku ngowahi situs web apa wae dadi generator timbal, supaya bisa ndhukung luwih akeh bisnis wiwit diluncurake.

Alat Prasaja Kanggo Ngowahi Situs Web Dadi Generator Timbal

Plezi One nggampangake generasi pimpinan sing mumpuni kanthi nambah formulir kanthi pesen otomatis menyang situs perusahaan. Sampeyan uga ngidini sampeyan ngerti apa sing ditindakake saben pimpinan ing situs kasebut, lan kepiye owah-owahan saben minggu kanthi dashboard sing resik.

Iki minangka perkara sing kudu ditimbang yen sampeyan miwiti perjalanan digital lan isih golek solusi sing paling apik kanggo gabungan timbal lan pelacakan web. Ing kauntungan utama saka Plesi siji yaiku sampeyan ora perlu duwe kawruh teknis kanggo nggunakake utawa miwiti marketing. Mangkene cara kerjane.
Miwiti strategi generasi timbal

Formulir minangka cara sing paling trep lan langsung kanggo ngowahi pengunjung anonim dadi pimpinan sing berkualitas ing situs web. Lan ana akeh kesempatan kanggo njaluk pengunjung kanggo ngisi formulir, apa iku kanggo njaluk kenalan, njaluk penawaran, utawa ngakses kertas putih, newsletter utawa webinar.

On Plesi siji, nggawe formulir wis rampung sanalika sampeyan nambah sumber daya anyar. Plezi nawakake template sing beda-beda, kanthi pitakonan sing diadaptasi kanggo macem-macem jinis formulir sing cocog karo tahapan siklus tuku (lan priksa manawa sampeyan ora ngganggu pengunjung sing mung pengin ndhaptar buletin kanthi pitakonan).

Yen sampeyan pengin nggawe template formulir dhewe, sampeyan bisa nindakake liwat editor lan pilih kolom sing pengin digunakake. Sampeyan bisa ngganti formulir sing cocog karo desain situs web sampeyan. Sampeyan uga bisa ngatur pesen idin kanggo GDPR. Sawise sampeyan wis nggawe cithakan, sampeyan bisa nambah menyang situs ing siji klik!

Sampeyan uga bisa nggawe email tindak lanjut sing dikirim kanthi otomatis menyang wong sing wis ngisi formulir kasebut, manawa ngirim sumber daya sing dijaluk utawa kanggo njamin manawa panyuwunan kontak wis diurus. Nggunakake kolom cerdas, sampeyan bisa nggawe pribadhi email kasebut nganggo jeneng ngarep utawa sumber daya sing diunggah kanthi otomatis.

Ngerti Prilaku Pemirsa lan Kualifikasi Pimpinan

Saiki pengunjung sampeyan wiwit ngisi formulir sampeyan, kepiye carane sampeyan nggunakake informasi kasebut? Ing kene ana tab Kontak Plezi One, ing ngendi sampeyan bakal nemokake kabeh wong sing wis menehi informasi kontak. Kanggo saben kontak, sampeyan bakal nemokake sawetara perkara sing bakal mbantu sampeyan nggawe pendekatan pribadi.:

  • Aktivitas lan sejarah pengunjung kalebu:
    • Isi diundhuh
    • Formulir diisi
    • Kaca sing dideleng ing situs sampeyan
    • Saluran sing nggawa menyang situs sampeyan.
  • Rincian prospek. dianyari sanalika kontak menehi informasi anyar kanthi sesambungan karo konten liyane:
    • Jeneng pertama lan pungkasan
    • Title
    • fungsi

Tab iki uga bisa digunakake minangka platform manajemen hubungan pelanggan mini (CRM) yen sampeyan durung duwe. Tim sales sampeyan banjur bisa nambah cathetan ing saben rekaman kanggo nglacak evolusi hubungan karo prospek sampeyan.

Plezi One Sajarah Kontak lan Profil

Sampeyan bisa mriksa kabeh interaksi pamirsa ing situs web, amarga interaksi kasebut direkam. Sampeyan bakal duwe gagasan sing luwih apik babagan apa sing digoleki para pamirsa lan konten apa sing bisa diminati.

Skrip pelacakan bakal nuduhake sampeyan saka ngendi prospek sampeyan teka, apa sing ditindakake ing situs web sampeyan lan nalika bali. Iki minangka fitur sing migunani amarga menehi wawasan sadurunge miwiti obrolan karo dheweke. Analytics bisa mbantu sampeyan nglacak lan ngerti prospek sampeyan.

Analisis Kinerja Strategi Sampeyan

Bagean Laporan ngidini sampeyan ndeleng statistik saka tumindak marketing sampeyan kanthi cepet. Plezi wis milih kanggo fokus ing data sing penting kanggo mangerteni kinerja situs lan strategi marketing, tinimbang manggon ing metrik mbingungake lan dispensable. Iki minangka cara sing apik kanggo manajer utawa salesman supaya bisa ngrampungake marketing digital!

Ing kene sampeyan bisa ndeleng kabeh sing kedadeyan ing situs sampeyan sajrone wektu tartamtu, kanthi jumlah pengunjung lan pimpinan marketing, uga grafik corong konversi sampeyan kanggo ndeleng jumlah pelanggan sing digawa dening marketing sampeyan. Optimasi mesin telusur (SEO) bagean ngijini sampeyan kanggo ndeleng carane akeh tembung kunci sing dipanggonke lan ing ngendi sampeyan pangkat.

plezi siji laporan

Kaya sing awakmu weruh, Plesi siji nglawan solusi sing rumit banget (lan asring ora digunakake) kanthi menehi pengalaman cairan kanggo alat sing dadi inti strategi pemasaran perusahaan.

Nawakake pengalaman intuisi kanggo ngidini perusahaan sing durung duwe tim khusus kanggo miwiti ngerti babagan marketing digital lan miwiti nggawe timbal liwat situs web. Gampang kanggo nyiyapake, gampang digunakake lan 100% gratis! Tertarik kanggo entuk akses awal menyang Plezi One?

Ndaftar kanggo Plezi One GRATIS ing kene!