Mangga Sosialisasi Kaca Landing Sampeyan

mbukak grafik

Kita mesthi golek acara sing relevan karo pamirsa. Demo web, unduhan, webinar, podcast, registrasi konferensi… kita seneng menehi kabar babagan salah sawijining sing katon migunani. Nanging, sing terus saya nemokake bola-bali, yaiku rong masalah utama sing dadi angel (utawa ora mungkin) nuduhake landing page:

  1. Ora ana tombol enggo bareng - masalah pertama sing terus dak nemokake yaiku ora ana tombol nuduhake sosial ing kaca kebangkrutan. Kaca kebangkrutan minangka papan sing cocog kanggo nuduhake sosial! Yen aku ndhaptar undhuhan utawa acara, kemungkinane aku pengin nuduhake jaringanku.
  2. Ora ana tag sosial - nalika nuduhake link ing Facebook utawa Google+, sistem ngekstrak judhul, deskripsi lan uga gambar perwakilan saka kaca sampeyan. Yen kaca sampeyan diwenehi tag kanthi bener, informasi sing dituduhake katon apik. Yen ora ana, bakal narik info saka kaca sing biasane ora akurat.

Aku arep milih Acara iki, sistem sing wis digunakake sadurunge. Mangkene carane Eventbrite nampilake acara sing bakal teka kanggo KTT 2.0 bapak (ing wulan Maret). Mangkene carane pratinjau bakal katon ing Facebook:

pratinjau facebook eventbrite

Eventbrite nggabungake tombol nuduhake kanthi apik lan nggunakake Bukak Protokol Grafik kanggo ngisi kabeh informasi sing dibutuhake. Nanging, sayang, Eventbrite ora ngidini sampeyan nyetel gambar sing dikarepake kanggo acara sampeyan. Nanging, dheweke ngiseni gambar nganggo logo dhewe. Yuck!

Lan iki ing pratinjau cuplikan ing Google+:
eventbrite google plus pratinjau

Sayange kanggo desainer web ing endi wae, Google ora mutusake main karo Open Graph Protocol, nanging mbutuhake informasi meta dhewe ing kaca kaya sing dijelasake ing Tombol Google+ kaca (deleng sisih ngisor kaca kanggo ngatur potongan). Asile, cuplikan Eventbrite katon elek ... narik gambar pertama saka kaca lan sawetara teks acak.

Kudune, LinkedIn nggunakake Open Graph Protocol uga, nanging aku durung ngerti sejatine bisa digunakake. Aku ndeleng manawa narik gambar sing apik, lan gambar liyane saka situs sing wis disimpen ing cache. LinkedIn ngidini sampeyan ngowahi judhul lan katrangan. Amarga sawetara sebab, katon mung judhul situs tanpa preduli judhul kaca sing disetel ing tag grafik sing mbukak.

Siji cathetan yen sampeyan nggunakake WordPress kanggo ngrancang kaca landas. Aku nyedhaki Joost de Valk, sing nggawe hebat banget WordPress SEO plugin sing kalebu protokol grafik terbuka lan ngirim informasi sing dibutuhake kanggo nambah meta tag Google+ uga. Kabeh mau kudu ditrapake mengko!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.