Playoff: Nambah Lapisan Gamifikasi menyang Sistem Apa wae

Ngleksanakake strategi gamification minangka cara sing apik kanggo motivasi target sampeyan kanggo pindhah menyang level sabanjure. Yen sampeyan duwe piranti lunak utawa proses sing wis ana sing pengin ditambahake lapisan gamifikasi lan ora duwe wektu kanggo nggawe tim pangembang dhewe nggawe solusi lengkap, mula Playoff nyedhiyakake alternatif sing cepet lan becik. Playoff minangka mesin aturan sing kuat sing bisa gampang dilebokake liwat SDK API menyang sistem sing ana minangka lapisan gamifikasi.

Melu Wong, Nuwuhake Tumindak minangka klaim Playoff, Platform gamifikasi kita. Ngidini perusahaan korporat ngetrapake dinamika gamika lan mekanika dadi proyek kanthi cara sing gampang lan wawasan, uga ngrusak alangan teknis. Playoff digunakake minangka mesin aturan sing ngurus kabeh mekanisme "angel", kayata skor menehi, nglacak tumindak, pamuter utawa tim maju lan nggawe papan nyata wektu nyata.

Ing Playoff sampeyan bisa nggawe, modifikasi lan simulasi proyek gamified kanthi cara sing gampang lan intuisi, ngirit wektu lan dhuwit kanggo investasi ing pembangunan lan mulane kanggo nyepetake wektu kanggo dipasarake. Playoff ngidini sampeyan ngenalake kompetisi, hadiah, bar kemajuan, insentif, lan papan pamimpin kanthi gampang ing kabeh proyek sing sampeyan kudu melu lan menehi motivasi kanggo pangguna.

Platform Playoff duwe fitur lan keuntungan ing ngisor iki:

  • Mekanik Game - Definisi aturan, logika, metrik, lan penghargaan sing gampang
  • pangaturan - Gawe desain paling apik kanggo nambah keterlibatan aplikasi sampeyan
  • Manajemen - Ngatur pangguna kanthi gampang nganggo dashboard
  • tim - Nggawe tim lan ngawasi kerja tim
  • integrasi - Ngleksanakake Aplikasi sampeyan amarga API sing kuat
  • Ngontrol Dashboard - Priksa feed wawasan lan kegiatan kanthi nyata

Thanks kanggo sifat agnostik, Playoff SDK lan API bisa digunakake kanggo integrasi vertikal ing bidang bisnis (SDM, sinau & pelatihan, penjualan, pemasaran, lsp). Lisensi adhedhasar panggunaan kanthi paket cilik, medium, utawa gedhe. Playoff uga nawakake opsi lisensi lokal.

Coba Playoff Saiki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.