Playnomics: Prediktor Nilai Akuisisi Aplikasi Seluler (AVP)

playnomics

Adol aplikasi seluler sampeyan minangka strategi volume dhuwur lan regane murah supaya bisa entuk petunjuk lan njamin petunjuk kasebut bisa dikonversi, tetep aktif lan bisa didol minangka pelanggan. Ing lingkungan pemasaran multi-saluran, sampeyan kudu ngerti manawa sampeyan entuk laba investasi sing paling apik. Sing ora diukur mung kanthi biaya per klik - regane umur saka pelanggan seluler uga kudu dingerteni.

Nilai seumur hidup pelanggan (CLV utawa CLTV), nilai pelanggan seumur hidup (LCV), utawa nilai umur pangguna (LTV) minangka ramalan bathi sing ana hubungane karo kabeh hubungan mbesuk karo pelanggan sajrone hubungane karo merek sampeyan, produk utawa layanan.

Manajer pemasaran bisa ngramal nilai seumur hidup pelanggan lan ngasilake investasi sajrone dina akuisisi ing kampanye kanthi Prediktor Nilai Akuisisi Playnomic kanthi akurasi 75%. Prediksi Nilai Akuisisi ngidini para pemasar ngenali saluran sing menehi investasi paling gedhe. Pemasar banjur bisa nyedhiyakake realisasi iklan kanggo saluran lan kampanye kanthi performa kanthi nyata wektu kanggo ROI maksimal.

playnomics-acquisition-value-prediktor

Asil saka AVP tertutup beta nuduhake manawa 5% pangguna sing diprediksi paling terkenal karo alat AVP, nyumbang luwih saka 75% kabeh penghasilan sajrone 45 dina pisanan. Mulai dina iki, kabeh pangembang mbukak kanggo gabung karo beta sing mbukak kanggo akses awal menyang AVP.

Prakiraan prilaku pangguna ing-seluler kanthi akurat minangka wawasan sing paling penting sing bisa dideleng para pemasar. Asil awal nuduhake alat AVP kita prédhiksi nilai instal sajrone urip kanthi akurasi luwih saka 75% kanthi saluran pemasaran, sumber mbayar, rujukan utawa organik. Cepet banget kanggo ngoptimalake belanja lan atribusi kampanye kanggo manajer akuisisi pangguna. Chethan Ramachandran, CEO saka Playnomics

avp-dashboard

Tanpa metrik prediksi, ngitung ROI lan dina mbayar maneh kanthi sumber akuisisi lan kampanye pemasaran bisa mbutuhake pirang-pirang wulan pangumpulan data ing macem-macem sumber. Kanthi AVP, saiki bisa ngilangi kahanan sing durung mesthi sing dialami para pemasar kanggo nemokake pelanggan sing regane paling dhuwur kanthi ngaktifake ramalan sing luwih akurat tinimbang tuku kanthi biaya mung. Prediktor Nilai Akuisisi nggunakake tumpukan pembelajaran mesin canggih Playnomics sing terus nglumpukake, nganalisis, lan ngetrapake prilaku pangguna kanthi akurasi prediksi sing luwih gedhe, sanajan ing lingkungan digital sing ganti kanthi cepet.

MobileAppTracking, atribusi Analytics platform sing bisa digunakake karo klien kaya Supercell, EA, Square, lan Kayak, bubar kerja sama karo Playnomics kanggo nawakake Prediksi Nilai Akuisisi marang klien.

MobileAppTracking nyedhiyakake pemasar aplikasi siji SDK kanggo atribusi sing ora adil. Kanthi nggabungake karo AVP, klien bisa prédhiksi nilai seumur hidup saka mitra pariwara lan saluran, kanthi efektif nuduhake pratandha awal saka sumber sing paling mungkin ROI positif. Akses menyang tren prediksi kaya iki minangka game changer kanggo para pemasar aplikasi sing pengin nyetel kampanye kanthi cepet supaya kinerja sing luwih apik. Peter Hamilton, CEO saka HasOffers

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.