Plaxo Desktop Notifier - Nganyari saka Jaringan

Plaxo wis dadi alat sing migunani banget kanggo cukup sawetara wektu lan tetep saya apik. Sawetara minggu kepungkur, aku nyelehake ponselku ing lawang mobil. Iki cocog banget, mbedakake telpon dadi 2 bagian fisik. Aku nampa telpon anyar (mesthi entuk asuransi!) Dina esuk nanging aku wis kelangan buku alamat.

Aku nggoleki cepet Aplikasi Verizon lan nemokake manawa dheweke duwe Plaxo minangka salah sawijine. Aku ngemot lan saiki aku bisa nyinkronake telpon karo Plaxo ing kontak sing dakkarepake. Ngluwari aku nalika mangsuli telpon ora ngerti sapa sing pungkasan.

Saiki kasedhiya Plaxo Desktop Notifier

Nalika wong sing wis nyambung karo twitter, ngirim menyang blog, utawa nggawe sawetara pangowahan liyane, aku bakal nampa kabar desktop. Wiwit aku tindakake kanthi otomatis ing Twitter, Twhirl tetep sibuk lan aku pancen ora kejawab sawetara tweet saka wong-wong jaringanku.

Sanajan aku duwe akeh koneksi ing LinkedIn, aku nemokake Plaxo luwih akeh dadi aset kanggo kula amarga kabeh buku alamat (lan telpon) saya disinkronake. Aku ora preduli mbayar layanan kasebut. Pikirane ngerti manawa ana komputer utawa telpon bisa uga ilang lan aku isih duwe buku alamat minangka pikiran sing kudu dibayar!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.