Pratinjau Plaxo Alpha

Aku wis dadi penggemar Plaxo wiwit aku ndeleng kaping pisanan. Aku njaga buku alamat kanthi online lan offline ing sawetara rolas papan, kalebu ponselku. Kajaba iku, aku duwe akun LinkedIn. Ndhuwur kabeh mau pancen angel banget ... yen ora amarga Plaxo.

Bayangake manawa kabeh wong sing sampeyan kenal njaga informasi alamat ing buku alamat, mula sampeyan ora nate ndemek… Plaxo! Sampeyan 'langganan' karya kontak utawa informasi omah ing Plaxo lan kapan sampeyan nyinkronake buku alamat, Plaxo ngatasi sisane. Malah ana de-duper sing cerdas banget sing bakal nggabungake informasi saka 2 utawa luwih kertu lan ngidini sampeyan ndeleng gabungan lan nyetujoni.

Aku mlebu Plaxo awan mau lan kaget banget - nalika mlebu mlebu ana undhangan menyang Pratinjau Plaxo. Nalika ngeklik, aku digawa menyang kaca ngarep Plaxo sing anyar - kalebu buku alamat, tanggalan, kabeh sumber sinkronisasi lan uga sawetara item anyar, kayata Pesen Instan adhedhasar browser saka Meebo, tugas, tugas, cathetan, cuaca, peta dening Yahoo! lan malah Klik kanggo Nelpon Voice over IP dening Jajah!

Pratinjau Plaxo Alpha

Kanggo sapa wae sing jaringan kaya aku, alat iki kudu duwe! Aku malah bisa ngakses liwat browser seluler kanthi antarmuka ramping hebat sing cepet lan gampang digunakake.

Hubungi Plaxo

8 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Hai Doug,

    Apa sampeyan nggunakake layanan premium? Sawetara fitur premium sing kalebu kaya 'contact de-duper' minangka prekara sing mesthine kudu ana ing layanan standar, nanging aku ngerti kasus bisnis kasebut. Nanging aku seneng ide nggabungake karo profil LinkedInku.

    Lan akses seluler uga bakal entuk manfaat gedhe, sanajan aku wis nggunakake iSync ing Mac kanggo nyelarasake buku alamat karo N95. Nanging bakal nyederhanakake supaya kabeh bisa teka saka siji sumber.

  3. 4
  4. 6
  5. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.