HypeAuditor: Tumpukan Pemasaran Influencer Kanggo Instagram, YouTube, TikTok, utawa Twitch

Platform Pemasaran Influencer Kanggo Instagram, YouTube, TikTok, utawa Twitch

Sajrone sawetara taun kepungkur, aku pancen nggawe inisiatif pemasaran afiliasi lan influencer. Aku cukup milih bisa nggarap merek - mesthekake manawa reputasi sing wis dakbangun ora bakal rusak nalika nyetel pangarepan karo merek babagan cara bisa mbantu. Pengaruh mung pengaruh amarga duwe pamirsa sing percaya, ngrungokake, lan tumindak miturut warta utawa rekomendasi sing diwenehake. Miwiti adol omong kosong lan sampeyan bakal bakal percaya karo pamirsa. Ilang kapercayan lan sampeyan ora dadi pengaruh maneh!

Nalika ditakoni apa pengaruh sing pengin ditemokake ing lapangan saka merek:

  • 59% influencer ujar manawa pengin ngerti ide babagan anggaran sing kasedhiya lan pangiriman sing diarepake
  • 61% pengaruh pengin deskripsi sing jelas babagan produk utawa layanan sing bakal diiklanake
  • Luwih saka setengah (51%) njaluk informasi babagan perusahaan sing bakal didadekake siji 

Aku asring meksa perusahaan sing kerja bareng aku kanggo nglacak tautan lan asring mbukak tes sing ora ana regane kajaba nuduhake sawetara penghasilan nyata. Kanthi mangkene, perusahaan-perusahaan sing dikerjakake karo aku ora rumangsa bakal ngrusak dheweke yen kampanye ora bisa diarepake. Kajaba iku, dheweke ora rumangsa ora nglereni cek yen aku mindhah klien sing anyar. Yen cocog karo pamirsa, bisnis, lan aku kanthi pambocoran lengkap… hubungane biasane mekar.

Mangkene, kampanye siji biasane ora mindhah jarum. Sukses sing aku duweni yaiku perusahaan sing tetep cedhak karo aku sajrone setaun utawa luwih, aku bola-bali menehi saran utawa perhatian. Pramila merek sing kudu digunakake nggunakake platform marketing influencer sing apik kanggo nglacak kemajuan hubungan kita.

HypeAuditor mbantu agensi, merek, lan platform kanggo nambah efektifitas kampanye pemasaran influencer

HypeAuditor: Tumpukan Pemasaran Influencer Sampeyan

HypeAuditor nglacak luwih saka 23 yuta influencer, duwe luwih saka 35 metrik kanggo vetting, lan sistem deteksi penipuan paling apik sing nggunakake AI. Dheweke ngawasi Instagram, YouTube, TikTok, lan Twitch lan nyedhiyakake data lan wawasan supaya sukses ing pemasaran influencer. Kanthi HypeAuditor, perusahaan sampeyan bisa ngakses alat ing ngisor iki:

Temokake Hub

Temokake influencer Instagram, YouTube, lan TikTok sing cocog banget ing profil 12M + nggunakake saringan saringan sing bakal mbantu nyaring dhaptar menyang profil sing berkualitas tinggi.

golek pengaruh

Hub Laporan

Luwih saka 35 metrik ambane kanggo nganalisa pengaruh Instagram, YouTube, TikTok & Twitch. Lokasi pamirsa, pamisahan jinis kelamin umur, keaslian & kemampuan nggayuh, kualitas pamirsa umume.

nglaporake pengaruh

Manajemen Kampanye

Ngatur lan ngotomatisasi kampanye sampeyan ing saben tahap saka dhaptar influencer nganti laporan kampanye pungkasan. Ngawasi efektifitas kampanye lan salarasake.

manajemen kampanye pengaruh

Analisis pasar

Jelajahi lanskap kompetitif lan evaluasi kinerja pemasaran influencer para pesaing sampeyan. Bandingake macem-macem merek lan temokake pemain pasar paling dhuwur ing negara lan ceruk tartamtu.

analisis pasar pengaruh

HypeAuditor wis ngembangake teknologi inovatif sing nggawe industri pemasaran pengaruh adil lan transparan. Tujuan HypeAuditor yaiku mbantu para pemasar nggawe kampanye pemasaran influencer sing luar biasa lan efektif nggunakake pendekatan adhedhasar data.

Miwiti HypeAuditor Gratis

Pengungkapan: Aku nggunakake HypeAuditor Afiliasi link ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.