Privy: Tuwuh Penjualan Toko Online Kanthi Platform Pemasaran E-dagang Lengkap Iki

Email lan SMS Shopify Marketing Platform - Privy

Duwe platform marketing sing dioptimalake lan otomatis minangka unsur kritis saben situs e-commerce. Ana 6 tumindak penting sing kudu ditindakake dening strategi pemasaran e-commerce babagan olahpesen:

  • Tuwuh Dhaptar Panjenengan - Nambahake diskon sambutan, spin-to-wins, fly-out, lan kampanye niat metu kanggo nambah dhaptar sampeyan lan menehi tawaran sing menarik penting kanggo nambah kontak sampeyan.
  • Kampanye - Ngirim email sambutan, buletin, tawaran musiman, lan teks siaran kanggo promosi tawaran lan produk anyar penting.
  • mata uang - Nyegah pengunjung supaya ora ninggalake produk ing kranjang kanthi menehi diskon minangka cara sing apik kanggo nambah tingkat konversi.
  • Kréta Ninggalake - Ngelingake pengunjung sing duwe produk ing cart iku kudu lan, mbok menawa, nduweni kinerja paling apik saka sembarang taktik otomatis marketing.
  • Kampanye Cross-Sell – Nyaranake produk sing padha minangka cara sing apik kanggo nambah nilai grobag pengunjung lan nambah dodolan.
  • Nawakake Bar Top - Duwe bar navigasi ndhuwur ing situs sampeyan sing promosi dodolan, tawaran, utawa rekomendasi produk paling anyar ndadékaké keterlibatan lan konversi.
  • Pelanggan Winback – Sawise pelanggan tuku saka sampeyan, dheweke saiki duwe pangarep-arep sing wis disetel, lan supaya bisa tuku maneh luwih gampang. Pangeling utawa tawaran wektu tundha bakal mimpin konversi.
  • Tuku Follow-Up - Ulasan kritis kanggo saben situs e-commerce, supaya duwe email tindak lanjut sing njaluk review, nyaranake produk, utawa mung matur nuwun minangka cara sing apik kanggo njaga pelanggan.
  • cithakan – Cithakan sing wis dibuktekake sing dikenal kanggo mbukak, klik-tayang, lan konversi kudu ditindakake supaya para pemasar ora kudu riset utawa ngembangake dhewe.

Platform Pemasaran E-commerce Privy

Privy nawakake saben fitur kasebut kanggo nyedhiyakake platform pemasaran e-commerce sing lengkap kanggo sampeyan Shopify nyimpen.

Pribadi iku platform paling dideleng ing Shopify App Store… kanthi luwih saka 600,000 toko nggunakake platforme! Ora mung dheweke duwe salah sawijining platform sing paling terjangkau, Privy uga duwe koleksi sumber daya online sing ekstensif kanggo sampeyan sinau babagan pasar toko online sing luwih apik.

Sanajan sampeyan ora ndhaptar, aku menehi saran supaya sampeyan ndhaptar lan nampa Privy Tanggalan Liburan Ecommerce. Iku tanggalan sing bisa didownload, dicithak, lan tetep praktis… malah duwe ruang kanggo cathetan. Dheweke uga bakal ngirim email sampeyan kanthi pangeling inspirasi lan saben wulan supaya sampeyan ora bakal kantun preian liyane.

Coba Privy Gratis

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo Pribadi lan Shopify ing artikel iki.