InboxAware: Plasma Inbox Placed, Deliverability lan Reputation Monitoring

Pangiriman Email InboxAware, Monitor Placed Inbox, Manajemen Reputasi

Ngirim email menyang kothak mlebu terus dadi proses sing frustrasi kanggo bisnis sing sah amarga spammer terus nyiksa lan ngrusak industri kasebut. Amarga gampang banget lan murah kanggo ngirim email, spammer bisa langsung mlumpat saka layanan menyang layanan, utawa malah skrip sing dikirim saka server menyang server. Panyedhiya layanan Internet (ISP) dipeksa kanggo keasliane pangirim, nggawe reputasi nalika ngirim alamat IP lan domain, uga mriksa ing saben level email kanggo nyoba nangkep pelaku.

Nanging, kanthi ati-ati, bisnis asring ora bisa nggawe algoritma lan email kasebut langsung dikirim menyang filter sampah. Nalika diarahake menyang folder sampah, email dikirim kanthi teknis lan; asile, perusahaan ora ngerti kasunyatan manawa para langganane ora nate nampa pesen kasebut. Nalika pengiriman bisa uga ana gandhengane langsung karo kualitas panyedhiya layanan email sampeyan, pengiriman saiki mung gumantung karo algoritma.

Ora preduli manawa sampeyan wis nggawe layanan sampeyan dhewe, ana ing alamat IP sing dituduhake, utawa alamat IP khusus ... penting banget kanggo ngawasi panggonan kothak mlebu sampeyan. Lan, yen sampeyan pindhah menyang migrasi menyang panyedhiya layanan anyar lan anget alamat IP, ngawasi pancen minangka proses kritis kanggo mesthekake pesen sampeyan katon dening para pelanggan.

Kanggo ngawasi kanthi bener manawa email kasebut mlebu ing kothak mlebu tinimbang folder sampah, sampeyan kudu masang dhaptar wiji saka pelanggan ing ISP. Iki ngidini para pemasar email kanggo ngawasi kothak mlebu banjur troubleshoot masalah ing level otentikasi, level reputasi, utawa level email kanggo ngenali kenapa emaile bisa diterusake menyang folder sampah.

Platform Pangiriman InboxAware

InboxAware duwe kabeh fitur utama sing dibutuhake kanggo ngawasi kothak mlebu email, reputasi, lan kabeh pangiriman:

  • Pemantauan Reputasi Email - Entuk katentreman kanthi tandha otomatis lan ngawasi ambang. Setel ambang nampa sampeyan supaya kita menehi tandha yen ana kedadeyan sing salah.
  • Pengujian Dhaptar Wiji - dimodelake miturut praktik paling apik sing digunakake para ahli email, ngawasi kothak mlebu InboxAware mbisakake para pemasar email ngenali lan ngatasi saringan otentikasi lan jebakan spam sing bisa nyetop email sadurunge sampeyan ngirim.
  • Pelaporan Pengiriman - InboxAware nyedhiyakake pangguna kanthi tampilan transparan lan mikroskopik saka kabeh data email, sing bisa disaring lan dibedah tanpa diekspor menyang laporan sing mung dibaca.

InboxAware ngidini sampeyan ngatur dashboard dhewe kanthi milih sawetara widget pelaporan lan ngatur kanthi fungsi drag-and-drop sederhana. Widget interaktif sing wiyar ngawasi kinerja email sampeyan ing macem-macem indikator.

Pesen Demo InboxAware

Pengungkapan: Kita nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.