Afinitas: Manfaat Jaringan Sampeyan Kanggo Nutup Tawaran Liyane Kanthi Platform Intelijen Hubungan lan Analytics iki

Platform Intelijen Intelijen lan Analytics

Manajemen hubungan pelanggan rata-rata (CRM) solusi minangka platform sing statis ... database sambungan, kegiyatan, lan; bisa uga, sawetara integrasi karo sistem liyane sing nyedhiyakake wawasan tambahan utawa kesempatan pemasaran. Bebarengan, saben sambungan ing basis data sampeyan duwe sambungan sing kuat lan pengaruh menyang konsumen liyane lan sing nggawe keputusan bisnis. Nanging, tambahan jaringan sampeyan durung dituku.

Apa Intelijen Hubungan?

Teknologi intelijen hubungan nganalisa data komunikasi tim sampeyan lan kanthi otomatis nggawe grafik hubungan sing dibutuhake kanggo entuk prioritas bisnis. Grafik hubungan nampilake tampilan sakabehe sing ngerti tim sampeyan lan kepiye ngerti, saengga nuduhake dalan paling apik kanggo pitepangan utawa rujukan.

Napa Pemasaran lan Hubungan Intelijen Berbasis Akun minangka Union Sampurna

Kasugihan

Afinitas kaya campuran LinkedIn lan Salesforce, mung karo Intelijen Ponggawa kanggo ngerti kekuwatan hubungan (ora kaya LI) lan alat otomatis kanggo ngilangi rasa sakit saka manajemen CRM. Struktur teknologi paten perusahaan lan nganalisa luwih saka milyar data ing email, tanggalan, lan sumber pihak katelu kanggo nawakake alat sing dibutuhake kanggo pangguna kanthi otomatis ngatur hubungan sing paling penting, prioritas prioritas penting, lan nemokake kesempatan sing durung dingerteni.

  • Kasugihan kanthi otomatis nyekel saben interaksi tim sampeyan duwe kontak utawa organisasi. Iki uga nggawe profil profil kanthi rincian hubungan utama sing bisa uga ora dilebokake ing sumber data pihak katelu kayata Crunchbase, Clearbit, lan data data tertutup dhewe.
  • Kasugihan kanthi retroaktif nggawe Rolodex virtual saka kabeh perusahaan lan wong sing wis dihubungi tim sampeyan lan nganyari kanthi nyata.
  • Affinity Alliance ngidini sampeyan sambungake karo wong liya ing sanjabane tim sampeyan kanggo ngerti sapa ing jaringan sampeyan sing bisa menehi pitepungan sing paling penting.

Analytics afinitas

Affinity Analytics minangka alat nglaporake wektu nyata sing unik sing nyedhiyakake wawasan industri babagan hubungan eksternal tim lan kepiye interaksi karo aliran transaksi, pipa, kegiatan jaringan, lan indikator kinerja utama liyane. Saiki kasedhiya liwat integrasi karo intelijen bisnis lan platform analitik saka Google Cloud, looker, Affinity Analytics minangka bagean integral saka edhisi Premium lan Enterprise saka platform Affinity utawa minangka upgrade kanggo pelanggan Profesional. 

Affinity Analytics dibangun ing data inti ing platform intelijen hubungan Affinity kanggo menehi wawasan sing luwih jero babagan data CRM tim. Sanajan umume platform CRM mung nyedhiyakake kapabilitas pelaporan dhasar, dhasar Affinity Analytics nyedhiyakake dashboard lan lapuran real-time sing bisa disesuaikan kanggo perusahaan supaya nganalisa analisis tren lan driver kinerja sing mengaruhi proses bisnis kritis.

Luwih saka 20 laporan visualisasi kasedhiya ing dhaptar apa wae ing platform intelijen hubungan Affinity. Kabeh laporan bisa dilatih kanthi luwih jero adhedhasar segmen khusus kayata vertikal industri, jinis perusahaan, ukuran perusahaan, lan faktor liyane. Pangguna bisa kanthi gampang ngekspor utawa ngirim email laporan apa wae kanggo dituduhake karo pemangku kepentingan utama.

Transaksi Analytics Afinitas

Set data kanthi fitur lengkap nyedhiyakake visibilitas wektu nyata menyang kinerja tim lan nggawe dheweke bisa data kanggo nemokake jawaban babagan pitakon babagan ngendi lan cara nandur modhal upaya lan fokus tim. Nalika bisnis bisa nggawe sawetara laporan sing bisa disesuaikan karo Affinity Analytics, loro laporan sing wis dikemas kalebu: 

  • Analisis Corong: Ngaktifake perusahaan kanggo nglacak kinerja pipa kanthi nganalisa saben tahap proses kesepakatan, kalebu tarif konversi kanggo saben tahap, wektu rata-rata transaksi tetep ana ing saben tahap, kegiatan pungkasan sadurunge transaksi menang utawa ilang, ing endi transaksi paling apik sumber saka, lan liya-liyane. 
  • Laporan Kegiatan Tim: Nyedhiyakake analisis email, telpon, rapat lan kegiatan liyane saka tim, dipisahake miturut industri, wilayah, lan liya-liyane, kanggo menehi wawasan penting babagan kinerja tim lan sukses utawa kekurangan interaksi karo prospek utawa kontak. 

Dasbor Analytics Affinity V2

Platform Afinitas mbantu pangguna ngatur hubungan antarane 30 yuta wong lan 7 yuta organisasi. Kanthi Affinity Analytics, para pengguna saiki duwe wawasan tambahan babagan interaksi karo kontak eksternal lan cara kegiyatan kasebut bisa dioptimalake kanggo ningkatake manajemen alur transaksi lan pipa. 

Waca liyane babagan afinitas Waca liyane babagan Analytics Affinity

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.