Planspot: Ningkatake lan Adol Acara sampeyan

planpot

Planspot mbantu sampeyan nggayuh pamirsa acara kanthi promosi acara ing majalah, penerbit, koran lan dhaptar acara tartamtu, adhedhasar lokasi lan topik acara sampeyan. Planspot ngidini sampeyan nggayuh pamirsa, nggawe acara sampeyan dhaptar ing majalah, blog lan media liyane, promosi penjualan tiket ing endi wae, lan tetep nganyari informasi acara lan sinkronisasi.

Fitur utama Planspot:

  • Kaca Web Acara - saben acara Planspot diwenehake karo Halaman Web Acara, kalebu tombol sales lan RSVP, tombol saham sosial, ringkesan pamiarsa lan Google Maps.
  • Kampanye Mailing - Planspot nggawe template mailing sing cerdas lan apik kanggo saben acara, kalebu kabeh informasi acara, tombol sales lan Facebook RSVP.
  • Media Sosial kanggo acara - Ningkatake acara ing Twitter lan Facebook, langsung melu pamirsa saka Planspot lan ngawasi pamiarsa.
  • Tekan Media - Planspot cocog karo saben acara karo majalah, koran, lan media liyane sing cocog, priksa manawa sampeyan tekan target pamirsa.
  • Reporting - Planspot nyedhiyakake statistik, supaya sampeyan bisa tetep ngontrol kampanye.
  • dhukungan - pitulung kanggo miwiti kampanye.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.