Rencana ngrancang Rencana kanggo Media Sosial

rencana media sosial

Aku bakal ngelingi guru ekonomi sekolah menengahku, Pak Dilk. Kajaba sensor sensitif dhewe nalika wis jelas dheweke kepengin ngipat-ipati (?… BUGS!?) Panggunaan klinis sing bola-bali bener-bener bisa nyebabake sawetara kawicaksanan menyang otak sing nambah hormon. Antarane favorit:

Yen sampeyan gagal ngrencanakake, sampeyan bakal gagal.

Saiki, sadurunge nggawe poster motivasi sing elek banget kanthi gambar buntut paus lan wong sing munggah gunung sing sampeyan deleng ing saben kantor perusahaan. Dispensasi saka saran sage minangka wilayah saka wong tuwa, guru, lan PBS. Sanajan ana nasehat sing mokal saka pitutur kaya ngono, iki tetep dakkandhani.

Saiki ing urip profesional, perencanaan butuh wektu sing penting, lan kanthi alesan sing apik. Nalika nggabungake konten lan strategi media sosial, tugas sing paling penting yaiku nggawe platform lan layanan sing paling migunani kanggo kabutuhan sampeyan lan rencanakake pendekatan sampeyan.

Ora mung njupuk pendekatan sing ora apik bakal ngencerake kapribadian merek sampeyan, nanging uga mbuwang finansial. Tanpa akuntansi sing akurat babagan apa sing wis ditindakake - lan wektu sing ditindakake - upaya online sampeyan mbuwang wektu lan dhuwit kanthi lengkap.

Sembarang toko digital sing regane uyah bakal menehi proses perencanaan. Yen ora, takon babagan. Yen hem lan haw utawa langsung ora duwe, minggat. Sampeyan bakal nemokake anggaran pemasaran online nyusut lan ora bisa nuduhake apa-apa kajaba priksa sing dibatalake.

Kanggo tujuan kasebut, yen perusahaan sampeyan bisa milih dhewe ing ruang digital, aku saranake sampeyan ndeleng Pandhuan CMO kanggo Lanskap Sosial. Sejatine minangka sheet cheat media sosial kanggo entuk manfaat lan kekurangan platform lan layanan paling dhuwur. Analisis ditindakake dening Lantai 97th, lan minangka pandhuan sumber siji-sheet sing apik.

Ana macem-macem layanan jaringan sosial ing kana; ora ana siji-sijine sing bener, kaya nyoba nggunakake kabeh ora efektif. Ora ana siji wangsulan, ora ana siji pendekatan konten media sosial sing bisa digunakake kanggo saben klien. Kanthi melu ngrencanakake kanthi ati-ati lan konstruktif, sampeyan bisa nggunakake wektu lan dhuwit kanthi paling apik.

Pandhuan CMO kanggo Lanskap Media Sosial

3 Komentar

  1. 1

    Mung miwiti karo media sosial lan sinau akeh saben dina. Isih nemtokake fokus nalika aku maju. Situs sing apik ing kene! Ngarep-arep kanggo maca liyane.

  2. 2

    Kanggo referensi ukara "Yen sampeyan ora ngrencanakake, sampeyan bakal gagal" Aku bakal ujar babar pisan. Saben kampanye media sosial bisnis kudu duwe makna, tujuan lan tujuan pungkasan. Panggunaan jaringan sosial tambah akeh ewu kemungkinan usaha cilik kanggo nggawe kesadaran merek, ningkatake layanan pelanggan, nambah penjualan lan nggawe hubungan. Apa kuncine yen sampeyan wis nggawe rencana? Kanggo ana ing kana, bangun komunitas sampeyan lan prihatin!

    Aku nyaranake wangsulan ing ngisor iki http://bit.ly/aqAGbe ing Startups.com, ing ngendi Maria Sipka nyebutake rencana rinci kanggo mbangun komunitas sampeyan kanthi online.

    BTW, sampeyan bisa nyelehake bisnis sing gegandhengan karo Bisnis 😉

  3. 3

    Iki dhaptar apik, Pete. Matur nuwun kanggo maca lan kontribusi.

    Akeh wong sing gagal ngatasi langkah kaping pisanan (mikirake apa sing pengin digayuh) nganti proses liyane dadi ora ana artine. Tanpa target lan tujuan sing jelas kanggo ngetrapake metrik, sampeyan mung njupuk luwih dhisik lan takon mengko.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.