PlaceIt: App Screenshot Apik tenan, Regi Kuwatir

papan

Kita pengin entuk foto email sing apik ing iPhone ing setelan sing apik. Nalika aku kelakon PlaceIt, Aku kaget banget. Aplikasi web duwe macem-macem gambar sing gampang disaring, lan mung sawetara klik kanggo ngunggah gambar layar lan ngowahi ukuran. Aplikasi njupuk saka kono lan nyetel amba lan cahya kanthi bener supaya tangkapan layar kanthi lancar menyang foto.

papan

Kabeh apik lan apik nganti aku ngeklik download kanggo tuku gambar. Biaya lisensi iku konyol ... pokoke nuntut aku tuku gambar kanthi resolusi dhuwur siji $ 85 wiwit ana gedhe situs - sing ditemtokake luwih saka 1,000 pengunjung saben wulan - mbutuhake lisensi komersial. Serius… sewu tampilan saben wulan iku situs sing gedhe? Ngeklik rencana saben wulan, mung kasedhiya lisensi komersial standar (mung 1,000 pengunjung saben wulan).

Sejatine, aku luwih becik njupuk fotografer profesional lan njupuk foto kanggo sawetara atus dolar supaya bisa njupuk sawetara rolas gambar sing kabeh dadi milikku lan bisa digunakake ing endi wae kapan wae. Nganti wektu iku, aku wis ndownload gambar saka sponsor, Celengan… Lan nambahake gambar layar ing ngisor $ 5 kanthi panggunaan tanpa wates!

4 Komentar

  1. 1

    Hai Douglas,

    CEO saka papan ing kene… Kanggo blogger - sampeyan bisa nggunakake lisensi gratis tanpa watesan. Sampeyan ora bisa ndeleng lisensi sing pas kanggo kasus panggunaan.

  2. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.