Wawasan sing apik babagan Kepiye Intelijen Berbasis Lokasi Ngewangi Pemasaran Mobil

PlaceIQ

Sawetara taun kepungkur, aku melu latihan kanthi rekomendasi saka kancaku Doug Theis ing jaringan. Doug minangka jaringan sing paling apik sing aku kenal, mula aku ngerti yen bakal lunas ... lan bisa uga. Sing dakkerteni yaiku akeh wong sing salah nggawe nilai ing sambungan langsung, tinimbang sambungan ora langsung. Contone, aku bisa nyoba lan nyoba ketemu karo kabeh perusahaan teknologi pemasaran kanggo ngerti apa butuh pitulungku, utawa aku bisa nggunakake jaringan bareng karo wong kaya investor, pengacara lan akuntan sing kerja bareng karo perusahaan teknologi pemasaran lan ngerti kapan bisa nggunakake nulungi

Piwulang sing migunani kasebut kalebu ing pemasaran. Akeh wong sing fokus sing duwe bola mata tinimbang ngerteni luwih jero babagan hubungan lan tindak tanduk prospek kita lan apa lingkungane. PlaceIQ katon kaya ngono - nyelarasake tumindak lokasi seluler konsumen karo merek sing didadekake siji lan keputusan tuku sing dijupuk.

At PlaceIQ, kita yakin manawa sampeyan lunga menyang endi, sampeyan kudu nemtokake sapa sampeyan lan apa sing sampeyan lakoni. Kanthi akeh piranti sing aktif ing lokasi, teknologi saiki ngidini kita ngerti lelungan konsumen lan netepake, nggawe, lan target segmen konsumen sing unik.

PlaceIQ nembé nerbitake Laporan PIQonomics Gugur 2014. Temuan kasebut nuduhake manawa mobil luwih akeh ngandhani konsumen jaman saiki tinimbang sing dianggep wong. Laporan kasebut nyinaoni rasa lan pilihan demografi pamilik mobil sing beda-beda lan nawakake informasi penting kanggo para pemasar otomatis sing pengin target kampanye luwih apik:

  • Pamilik mobil mewah lan SUV umume wong Asia
  • Pengemudi mobil bahan bakar alternatif luwih seneng duwe level pendhidhikan sing luwih dhuwur lan seneng ing njobo
  • Pengunjung dealer Eropa umume Hispanik lan Asia
  • Nalika pamilik merek Eropa cenderung Kaukasia
  • Pamilik Hyundai 4x luwih cenderung ngunjungi DQ, Baskin Robbins lan Dunkin Donuts

Iki minangka kesempatan sing luar biasa kanggo merek kanggo nyelarasake industri kanggo pasar lan nuduhake basis pelanggan. Sampeyan bisa uga ora kaget weruh a Lexus undhangan yen sampeyan lungguh ing Cheesecake Factory… Utawa kosok balene! Sing ngelingake aku ... Cheesecake Waluh wis siyap!

Industri Intelijen lan Lokasi Intelijen

2 Komentar

  1. 1

    Aku seneng karo gaweyan sing ditindakake PlaceIQ, nanging NYATA, sampeyan ngomong babagan informasi terkenal kaya: pamilik mobil mewah lan SUV luwih bisa dadi wong Asia, lan driver mobil bahan bakar alternatif cenderung duwe level pendidikan sing luwih dhuwur lan seneng ing njobo… ..

    Apa sampeyan pancene mikir manawa para pemasar mobil bakal nemokake "informasi berharga" iki?

    • 2

      Erich,

      Faktor kasebut dhewe? Ora… nanging profil gabungan kanggo ngerti, pesen lan target pamirsa wis kabukten wiwit awal pemasaran basis data kanggo nambah tarif konversi.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.