Bahan sing luwih apik. Pizza sing luwih apik. Strategi Sosial sing luwih apik.

papa johns

Elinga kesalahan ejaan lan kasunyatan manawa ana wong sing lagi lemu ngaturi Pizza Hut nalika wengi… lan waca kanthi tliti. Sawise ora bisa ngrasakake aplikasi Pizza Hut supaya bisa digunakake ing iPhone, aku bali lan ndeleng review.

pizza-hut-twitter

Aku kaget nalika ndeleng akeh wong Tinjauan bintang 1 sing nuntut masalah sing padha sing tak temokake… app ora bisa digunakake lan terus nabrak. Apa Pizza Hut ora ngerti yen akeh wong sing nggunakake seluler lan pirang-pirang wong sing frustrasi sing mung melu kompetisi?

aplikasi pizza-hut-iphone-app

Dadi, aku ndownload Aplikasi iPhone Papa John lan sawetara menit aku pizza lagi mlaku. Banjur aku miwiti ndeleng rong aliran Twitter kasebut.

Pizza Hut ing Twitter

pizza-hut-twitter-stream

Papa John ing Twitter

papa-johns-twitter

Dadi… Pizza Hut mung ngirim tweet penjualan sawise tweet dodolan lan ora nate njupuk tindakan kanggo masalah layanan pelanggan. Aku ora bisa ngandhani carane akeh perusahaan sing konsultasi karo sing ujar kaya, "Oh, kita mung bakal nggunakake Twitter kanggo Pemasaran." lan kita ngelingake manawa pelanggan ora peduli karo apa Panjenengan maksud yaiku nalika lagi frustasi lan duwe masalah karo layanan sampeyan.

Pelanggan ora peduli manawa akun Twitter sampeyan digunakake kanggo meksa dodolan pizza… dheweke pengin ana wong sing ngatasi masalahe. Jelas manawa Pizza Hut ora duwe pitunjuk - lan kuciwo manawa perusahaan sing gedhe banget ora nganggep kesempatan kanggo ngladeni para pelanggan kanthi luwih apik. Tanggepan kasebut ing ndhuwur entuk pesenan $ 50. 1 Tweet = $ 50.

Papa John's, ing tangan liyane, duwe stream Twitter sing kebak retweet, tanggapan, lan obrolan karo pamirsa. Cetha manawa dheweke ora ndeleng media sosial, ora mung minangka saluran pemasaran, nanging cara kanggo melu lan nanggapi pelanggan.

Bahan sing luwih apik. Pizza sing luwih apik. Strategi Sosial sing luwih apik. Papa John iku.

4 Komentar

  1. 1

    Pancen angel dipercaya manawa perusahaan gedhe kayata Pizza Hut ora bakal nglampahi wektu kanggo nyaring keluhan lan ngatasi masalah kasebut. Mungkin dheweke mikir bisa tuku? Mungkin dheweke mikir yen nanggepi tanggung jawab? Cara liya, angel nolak pengaruh positif saka strategi intensif Sosial kanggo perusahaan kaya Papa-John. Mbok Yum! Merek bisa nyedhiyakake sawetara Pemasar Media Sosial kreatif Taco Bell?

  2. 2

    Iki minangka bagean sing nyenengake media sosial, ing endi saben kesalahan perusahaan nggawe kaya nyebar ing donya online. Ora mung iku, amarga ora responsif karo apa sing dikandhakake ing pasar ora mung nuduhake rencana sing kurang apik, nanging langsung ora nggatekake kabutuhane para pelanggan. Kudus kanggo Papa John, dene Pizza Hut kelangan pelanggan liyane.

  3. 3
    • 4

      Pancen sejatine, aku ora mesthi percaya karo ulasan. Strategi kompetitif sing misuwur kanggo mbuwang komentar sing ora becik… Aku seneng nyoba dhewe. Uga, aku ora nate mbayangake manawa perusahaan kaya Pizza Hut duwe aplikasi iPhone sing ala banget!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.