Pixelz: Layanan Retouching Foto Paling Dikepengini kanggo E-Niaga

Pixelz

Yen sampeyan wis nggawe utawa ngatur situs e-commerce, salah sawijining aspek sing kritis nanging butuh wektu yaiku kemampuan sampeyan supaya terus nganyari foto produk sing nglengkapi situs kasebut. Telung wirausahawan Denmark sing wis bosen nemoni masalah frustasi sing padha nalika dibangun pasca produksi Pixelz, platform layanan sing bakal sunting, sunting maneh, lan optimalake gambar produk kanggo sampeyan, kanthi mbebasake kreatifitas kanggo digawe.

Ngedit Foto Pixelz

E-commerce dibangun kanthi perumpamaan — miliaran gambar produk lagi diklik, diusap, lan dibandhingake karo pelanggan saben dina. Kanggo menang pelanggan, merek lan pengecer kudu ngasilake foto sing luwih dhuwur, luwih cepet, lan volume sing luwih akeh tinimbang sadurunge. Layanan layanan Retouching sing dikarepake Pixelz kasedhiya: baris majelis Aliran Kerja Bersama Spesialis (Saw ™) proprietari kita ngowahi panyuntingan foto dadi Software-as-a-Service.

Sampeyan duwe kemampuan ngatur kanthi lengkap output sing diarepake kanggo mesthekake yen dibangun kanggo kabutuhan e-commerce.

Ngedit Foto Foto Produk Pixelz

Pixelz uga wis ngembangake sawetara whitepaper informatif babagan praktik paling apik kanggo presentasi produk e-commerce. Platform kasebut nawakake papat paket rega liyane:

  • Solo - nawakake fotografer solo kanthi kemampuan mbusak latar mburi, panen, selaras, nambah bayangan, lan nyetel gambar produk. Paket kasebut kasedhiya 3 gambar nyoba gratis lan turnaround 24 jam (Sen-Sab).
  • Pengecer Pro - nawakake profesional e-commerce karo kabeh sing ana ing Solo kanthi rega per gambar sing luwih murah, pencocokan warna uga turnaround esuk (Mon-Sat), kanthi opsi 3 jam nyepetake.
  • Pro Studio - nawakake kabeh ing Solo saliyane retouching khusus, pencocokan warna, recoloring, alur kerja, lan onboarding kanggo studio foto profesional. Kalebu perjanjian level layanan, onboarding profesional, manajemen akun khusus lan macem-macem pangguna.
  • API - Nggabungake otomatisasi alur kerja menyang aplikasi pihak katelu kanggo adol, pasar, lan aplikasi seluler nganggo API RESTful utawa SOAP.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.