Piwik: Open Source Web Analytics

piwik pro

Piwik yaiku mbukak Analytics platform sing saiki digunakake dening individu, perusahaan lan pamrentah ing saindenging jagad. Kanthi Piwik, data bakal dadi duweke sampeyan. Piwik nawakake macem-macem fitur sing kalebu laporan statistik standar: tembung kunci lan mesin telusuran, situs web, URL kaca ndhuwur, judhul kaca, negara pangguna, panyedhiya, sistem operasi, pangsa pasar browser, resolusi layar, desktop VS seluler, keterlibatan (wektu ing situs , kaca saben kunjungan, kunjungan bola-bali), kampanye ndhuwur, variabel khusus, kaca entri / metu ndhuwur, file sing diunduh, lan liya-liyane, diklasifikasikake dadi papat utama Analytics kategori laporan - Pengunjung, Tindakan, Referensi, Gol / e-Dagang (30+ laporan).

Piwik uga nawakake layanan profesional lan solusi sing diarani host Piwik Pro ing ngendi conto sampeyan Piwik dadi tuan rumah lan dikelola ing méga. Mangkene kupon afiliasi kanggo 30% OFF langganan 6 wulan kanggo kabeh rencana Piwik Cloud.

Fitur Web Analytics Piwik

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.