Piwik Versus Google Analytics: Kaluwihan Analytics On-Premise

piwik

Kita duwe klien sing disaranake Piwik. Dheweke ngalami sawetara masalah nglaporake kanthi serius karo Google Analytics lan perusahaan sing mbayar Analytics amarga akeh pengunjung sing lagi tekan situs kasebut. Situs gedhe ora ngerti manawa ana kalorone masalah latensi lan watesan data nganggo Google Analytics.

Klien duwe klompok web sing bakat banget Analytics internal mesthi gampang. Bebarengan karo keluwesan kanggo ngatur adhedhasar platform, klompok pemasaran uga bakal diwenehake kanthi luwih akurat Analytics, ing wektu nyata, tanpa kesalahan statistik adhedhasar sampling saka pengunjung.

Yen sampeyan rumangsa diwatesi karo Google Analytics, Piwik bisa dadi alternatif sing apik Komunitas Piwik edhisi minangka sumber terbuka Analytics alat sing dilengkapi nganyari rutin lan rilis anyar kanthi gratis. Piwik PRO On-Premis kalebu macem-macem fitur premium lan layanan tambahan. Piwik PRO uga nawakake a solusi awan (ing ngendi sampeyan isih duwe data) yen sampeyan ora pengin hosting internal. Piwik duwe isi mbandhingake saben solusi ing situs kasebut.

Download Comparison Lengkap

Piwik uga nerbitake infographic kanthi kabeh mupangat sing ditawakake liwat Google Analytics. Pancen, iki minangka infographic bias. Google Analytics pancen kasedhiya Google Analytics 360 kanggo klien perusahaan. Lan ora kudu dilalekake manawa Google duwe kaluwihan integrasi Webmaster lan Adwords sing ora bakal diwenehake panyedhiya liyane.

Piwik vs Google Analytics

Fitur Piwik PRO

Piwik kalebu kabeh laporan statistik standar: tembung kunci lan mesin telusuran, situs web, URL kaca ndhuwur, judhul kaca, negara pangguna, panyedhiya, sistem operasi, pangsa pasar browser, resolusi layar, desktop VS seluler, keterlibatan (wektu ing situs, kaca saben kunjungan , kunjungan bola-bali), kampanye paling dhuwur, variabel khusus, kaca mlebu / metu paling ndhuwur, file sing diunduh, lan liya-liyane, diklasifikasikake dadi papat utama Analytics kategori laporan - Pengunjung, Tindakan, Referensi, Gol / e-Dagang (30+ laporan). Waca Dhaptar fitur lengkap Piwik.

  • Nganyari data wektu nyata - Nonton aliran kunjungan wektu nyata menyang situs web sampeyan. Goleki tampilan rinci babagan pengunjung, kaca sing wis dikunjungi lan target sing dipicu.
  • Dashboard sing bisa disesuaikan - Gawe dashboard anyar kanthi konfigurasi widget sing cocog karo kabutuhan sampeyan.
  • Kabeh Dashboard Situs Web - cara paling apik kanggo entuk ringkesan kedadeyan ing kabeh situs web sekaligus.
  • Évolusi Baris - Data metrik saiki lan kepungkur kanggo baris apa wae ing laporan apa wae.
  • Analytics kanggo e-commerce - Ngerteni lan ningkatake bisnis online amarga e-commerce canggih Analytics fitur.
  • Pelacakan konversi gol - Lacak Tujuan lan identifikasi apa sampeyan wis entuk target bisnis saiki.
  • Pelacakan Event - Ukur interaksi apa wae pangguna ing situs web lan aplikasi.
  • Pelacakan Konten - Ukur kesan lan klik lan CTR kanggo spanduk gambar, spanduk teks lan elemen apa wae ing kaca sampeyan.
  • Analytics Panelusuran Situs - Lacak telusuran sing rampung ing mesin telusuran internal.
  • Ukuran Ukuran - Nemtokake data khusus kanggo pengunjung utawa tumindak (kaya kaca, acara,…) banjur nggambarake laporan babagan pirang-pirang kunjungan, konversi, tampilan kaca, lan liya-liyane kanggo saben Dimensi Khusus.
  • Variabel Khusus - Mirip karo Dimensi Khusus: pasangan nilai-jeneng khusus sing bisa diwenehake kanggo pengunjung (utawa tampilan kaca) nggunakake JavaScript Tracking API, lan banjur nggambarake laporan babagan pirang-pirang kunjungan, konversi, lsp kanggo saben variabel khusus.
  • Geolocation - Goleki pengunjung kanggo ndeteksi Negara, Wilayah, Kutha, Organisasi sing akurat. Deleng statistik pengunjung ing Peta Dunia miturut Negara, Wilayah, Kutha. Deleng pengunjung paling anyar kanthi nyata.
  • Transisi Kaca - Deleng apa sing ditindakake pengunjung sadurunge lan sawise ndeleng kaca tartamtu.
  • Numpuki Kaca - Tampilake statistik langsung ing ndhuwur situs web kanthi overlay cerdas.
  • Laporan kacepetan situs lan kaca - Nglacak sepira cepet situs web sampeyan ngirim konten menyang pengunjung.
  • Lacak interaksi pangguna sing beda - Pelacakan otomatis download file, klik tautan situs web eksternal, lan pelacakan opsional 404 kaca.
  • Pelacakan kampanye Analytics - Kanthi otomatis ndeteksi parameter kampanye Google Analytics ing URL sampeyan.
  • Lacak lalu lintas saka mesin telusuran - Luwih saka 800 mesin telusuran sing beda-beda sing dilacak!
  • Laporan email sing dijadwalake (laporan PDF lan HTML) - Semat laporan ing aplikasi utawa situs web (40+ Widget kasedhiya) utawa lebokake Grafik PNG ing kaca khusus, email, utawa aplikasi.
  • Annotations - Gawe cathetan teks ing grafik sampeyan, kanggo ngelingi acara tartamtu.
  • Ora ana watesan data - Sampeyan bisa nyimpen kabeh data, tanpa watesan panyimpenan, ing salawas-lawase!
  • integrasi - kanthi luwih saka 40 CMS, kerangka web utawa toko E-commerce
  • Analytics Aplikasi Seluler nganggo SDK Piwik iOS, SDK Android, lan Modul Titanium.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.