Metrik Pirate: Analytics sing Bisa Ditindakake kanggo Lengganan

metrik bajak laut

Kita urip ing jaman sing saya gampang lan gampang nggawe solusi sampeyan dhewe. Akeh alat tradisional ing Internet dibangun ing jaman sing beda - ing endi SEO, pemasaran konten, media sosial, ajax, lan liya-liyane. Nanging kita isih tetep nggunakake alat, supaya kunjungan, tampilan kaca, bouncing lan metu nggawe keputusan sing ora dingerteni utawa ora pengaruh utawa pengaruh kasebut. Metrik sing paling penting ora kasedhiya lan mbutuhake pangembangan lan integrasi tambahan.

Metrik Pirate mbantu sampeyan nindakake analisis kuantitatif lan komparatif bisnis kanthi nglacak 5 metrik kunci (AARRR):

  • acquisition - Sampeyan entuk pangguna. Kanggo produk SaaS, iki biasane tegese ndhaptar.
  • aktifitas - Pangguna nggunakake produk sampeyan, nuduhake kunjungan pertama sing apik.
  • Retensi - Pangguna terus nggunakake produk sampeyan, nuduhake seneng produk sampeyan.
  • ngubungake - Pangguna seneng produk sampeyan saengga dheweke nuduhake pangguna anyar liyane.
  • Revenue - Pangguna mbayar sampeyan.

Metrik Pirate adhedhasar kanthi longgar ing Metrik Startup kanggo Pirates diajak dening Dave McClure, nanging pangembang ora mung pengin nggawe alat analitis sing bakal dilacak nalika kedadeyan menarik. Dheweke ngrancang Metrik Pirate kanggo mbantu ngatasi masalah liyane, yaiku pemasaran aplikasi web.

Ringkesan Metrik Pirate

Metrik Pirate nglumpukake 5 metrik utama dadi minggu kohort, lan banjur mbandhingake minggu kasebut karo rata-rata gulung. Kanthi nyathet kegiatan pemasaran sing ditindakake sajrone seminggu (nglakokake kampanye iklan, A / B sing nyoba struktur rega lsp) sampeyan bisa kanthi gampang ngerti kegiatan sing bisa nambah AARRR tarif.

Metrik Pirate uga ngasilake laporan pemasaran sing terus dianyari. Ing laporan pemasaran, dheweke nemokake pola tumindak pangguna, banjur menehi saran babagan cara kanggo nambah nomer AARRR.

aplikasi-tangkapan layar

Laporan pemasaran nyakup statistik AARRR sing luwih jero, lan menehi saran babagan cara kanggo nambah angka kasebut. Contone, Pirate Metrics ngenali pangguna sing durung nindakake kegiatan kunci wiwit pungkasan mbayar layanan, dadi sampeyan bisa ngubungi dheweke kanggo ngerteni manawa ana masalah sadurunge mbatalake tanpa ana peringatan. Platform kasebut uga ngenali manawa pangguna sing ngaktifake luwih alon utawa luwih cepet tinimbang rata-rata sing regane regane luwih akeh, mula sampeyan bisa njupuk keputusan babagan klompok sing bakal fokus ing upaya pemasaran sampeyan.

Pancen ora ana produk sing dirancang khusus kanggo nglacak acara SaaS, nganalisa data kasebut, banjur nawakake solusi sing bakal mbantu bisnis entuk dhuwit luwih akeh. Metrik Pirate nawakake uji coba 1 wulan sing diwiwiti nalika pangguna anyar ngirim data, lan struktur rega berjenjang sing diwiwiti $ 29.00 saben wulan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.