Ecamm Live: Piranti Lunak sing Kedah Diduweni kanggo Saben Streamer Langsung

Ecamm Live Streaming Software

Aku wis nuduhake kepiye carane nglumpukake omah Kantoran kanggo streaming langsung lan podcast. Pos kasebut nduweni informasi rinci babagan perangkat keras sing aku kumpul… saka meja, mic, lengen mic, peralatan audio, lsp.

Ora suwe, aku ngomong karo kanca sing apik karo Jack Klemeyer, a Certified John Maxwell Coach lan Jack ngandhani yen aku kudu nambah Ecamm Live menyang piranti lunak piranti lunak kanggo njupuk streaming langsung. Piranti lunak kasebut pancen sarwa apik, saengga sampeyan bisa nggawe kamera virtual ing sistem sampeyan supaya bisa nambah sawetara tambahan kanggo streaming langsung.

Ing kantor, aku bisa ngganti input audio, pertukaran input kamera, nyetel input video, nambah desktop utawa windows, nambah overlay teks, ngrekam lokal, utawa malah nerbitake langsung menyang Facebook, LinkedIn, Twitch, YouTube, Restream.io , lan liya-liyane. Platform sing luar biasa kuat sing sampeyan ora bisa urip tanpa pengin audio lan video sing apik.

Penerbitan tujuan Ecamm Live

Demo Live Ecamm

Iki video ringkesan gedhe saka Ecamm Live wong-wong dhewe…

Fitur Ecamm Live Kalebu

  • Input Kamera - Streaming lan ganti tampilan ing kualitas HD nggunakake kamera USB sing gegandhengan, kamera laptop, DSLR, utawa kamera tanpa kaca.
  • Input Video - Streaming Blackmagic HDMI capture capture, iPhone, lan Mac nuduhake layar.
  • Input Audio - Gunakake mikropon sing gegandhengan kanggo nyedhiyakake audio.
  • Dhukungan 4K - Rekam lan siaran nganggo kristal 1440p lan 4K sing bening.
  • Layar Ijo - Owahi latar mburi kanthi fitur layar ijo berkualitas studio.
  • Overlays - tambahake teks, hitung mundur, komentar pamirso, pihak katelu, lan grafis kayata logo perusahaan ing livestream sampeyan. 
  • Ngawasi wektu nyata - Monitor siaran sampeyan ing tampilan sing gegandhengan.
  • Disimpen Scene - sampeyan bisa nyipta adegan sadurunge, lengkap karo judhul ing layar lan layar pamisah. Iki wis migunani kanggo aku, supaya aku bisa adegan kanggo saben bisnis.
  • Nuduhake layar - Langsung nampilake presentasi, tutorial, lan demo kanthi siji klik. Pilih kanggo nuduhake kabeh layar, utawa mung app utawa jendhela tartamtu. Tambah urip gambar-ing-gambar menyang siaran kanggo tutul pribadi.
  • Integrasi Skype - nindakake wawancara layar pamisah kanthi gampang nggunakake telpon video Skype, lan sampeyan bakal bisa ndeleng tamu ditampilake minangka sumber kamera ing Ecamm Live. 
  • Restream - integrasi karo Restream.io lan Switchboard Live tegese streaming langsung menyang macem-macem platform sekaligus gampang kaya siji klik. Lan kanthi dhukungan internal kanggo agregasi obrolan Restream, Ecamm Live malah bisa nampilake komentar obrolan saka luwih saka 20 platform.
  • Play Video - Siarake file video kanggo pitepangan lan segmen sing wis direkam.

Mangkene tampilan ing desktop kanthi kabeh kemampuan:

Ecamm Live Streaming Software

Salah sawijining fitur sing paling penting kanggo aku yaiku Ecamm Live duwe kontrol sing luar biasa supaya aku bisa nyetel Logitech BRIO zoom & pan kamera web, padhang, suhu, warna, jenuh, lan panyaring gamma.

Miwiti GRATIS nganggo Ecamm Live

Pengungkapan: Aku afiliasi saka Ecamm Live lan Amazon lan kalebu link kasebut ing postingan iki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.