Piqora: Analytics Kaya kanggo Pinterest, Instagram lan Tumblr

piqora

Piqora (sadurunge Pinfluencer) minangka pemasaran lan Analytics platform kanggo visual, jaringan adhedhasar minat kaya Pinterest, Tumblr, lan Instagram. Suite kasebut kalebu metrik keterlibatan, hashtag, konversi, lan penghasilan. Piqora bisa digunakake karo akeh pengecer, merek, lan penerbit terkenal kanggo ngenali lan nyambung karo para pendukung merek sing berpengaruh, entuk wawasan sing bisa ditrapake babagan gambar sing tren, lan ngukur metrik keterlibatan utama kanggo ngetrapake keterlibatan merek ing jaringan visual kasebut.

Algoritma adhedhasar pangenalan gambar Piqora nggawe para pemasar bisa nglacak gambar, tagar, pengikut lan pangguna sing duwe pengaruh ing jaringan visual kayata Instagram, Tumblr lan Pinterest. Pemasar bisa gampang ngerti ringkesan interaksi, gambar, lan pamirsa kanthi sakabehe lan ing wektu sing padha bisa nyelehake menyang jaringan tartamtu lan ndeleng laporan rinci babagan topik, tagar, pangguna lan gambar.

Wong nggunakake tagar kanggo nggolongake konten lan melu obrolan sing kedadeyan online. Kanthi Piqora, para pemasar duwe katrampilan nemokake tagar lan ngenali konsumen ing kabeh telung jaringan visual, sing kanthi jelas nyebutake merek utawa tema sing gegandhengan kanggo kampanye pemasaran target tambahan. Liwat Piqora, para pemasar merek bisa ngawasi siji utawa akeh hashtag lan nemokake gambar lan tautan merek sing relevan sing dikirim dening pangguna ing saindenging jagad.

Piqora nyedhiyakake platform visual ing ngisor iki:

  • Pinterest - Ngenali pin sing tren, keterlibatan, jangkauan potensial, tekan, ROI, penghasilan saben pin, kunjungan saben pin, pertumbuhan pengikut, reblog, suka lan tingkat repin. Bandingake pin, repin, pengikut, virality, lan kegiatan karo kompetisi lan gabung karo pinner sing paling berpengaruh. Ngatur, masang, lan nglacak kontes, undhang-undhang, lan promosi.
  • MediaWiki - Temtokake gambar lan pengaruh populer sing lagi ngrembug babagan merek sampeyan. Lacak gambar sing tren lan pamirsa sing ana gandhengane karo konten situs sampeyan. Ngenali sapa sing reblog, disenengi, lan menehi komentar ing kiriman sampeyan lan gabung karo pangguna sing pengaruh.
  • Instagram - Lacak profil merek sampeyan ing Instagram. Ngenali foto, video, hashtag lan pandherek ndhuwur. Temokake foto sing tren lan deleng jangkauan lan virality merek sampeyan. Target pangguna Instagram sing nyopir seneng lan keterlibatan karo foto sampeyan. Bandhingake metrik, tren foto, lan data pamirsa karo pesaing sampeyan. Analisis isi ndhuwur lan pangguna sing pengaruh.

Piqora uga duwe alat CRM Sosial sing komprehensif kanggo Tumblr lan Instagram sing nganalisa obrolan sosial lan menehi kekuwatan kanggo ngenali lan tumindak kanthi maksud tuku.

Jaringan Visual gedhe lan saya gedhe. Pinterest minangka jaringan sosial sentris e-commerce paling gedhe kaping 3 kanthi luwih saka 10 Milyar pin, nyurung lalu lintas niat tuku sing kuat kanthi Penghasilan / Pengunjung $ 1.47 lan nilai pesanan rata-rata $ 169. Instagram ing tangan liyane yaiku foto sentris seluler lan jejaring sosial adhedhasar hashtag sing duwe 130+ yuta pangguna aktif, 16+ milyar foto sing diunggah lan 1+ milyar suka ing wulan Juni 2013. jaringan adhedhasar kapentingan kanthi 225+ yuta khas global, 118+ yuta blog, 59+ Miliar postingan lan 80+ yuta postingan saben dinane (Juni 2013).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.