Gawe, Tes lan Tambah Langganan Kanthi Popup sing Apik

setelan pippity

Sanajan akeh wong sing ora seneng nyembul, umume pengunjung ngerti manawa biaya saran lan konten gratis ing situs web bisa uga mung nyembul sederhana sing njaluk langganan. Biyen, kode sing dibutuhake kanggo nggawe lan ngrancang nyembul ora angel, nanging nggunakake faktor kanggo nyoba saben desain nggawe implementasine luwih angel. Pippity ngupayakake ngatasi iki kanthi plugin popup unik sing nawakake ton kustomisasi.

Dibangun ing Direktori Desain Bar Popup lan Popup

  • Gawe nyembul pertama ing 5 menit
  • Pilih saka 12 desain (+6 bar popup)
  • Gampang ngatur gambar, font, warna lan overlay kanggo nggawe popup sing sampurna kanggo situs sampeyan
  • Deleng nyembul kanthi nyata nalika sampeyan nyunting
  • Tambah gambar produk kanthi cepet
  • Gampang nambah dhaptar peluru

Setelan kanggo Nggawe Pengalaman Maca Sampurna

  • Wis mung micu popup ing pungkasan artikel, yen maca wis seneng karo konten sampeyan
  • Tampilake popup sawise sawetara tampilan kaca
  • Muncul popup mung ing kaca artikel
  • Mbukak lan nutup kanthi cepet saengga para pamiarsa ora kesusu
  • Gawe macem-macem profil popup - gampang ndeleng lan ngatur saka dashboard sing gampang digunakake

Tes Analytics lan A / B

Pippity Popup Analytics

  • Analytics dibangun ing trek kasebut saben popup, mbabarake kasunyatane babagan kinerjane
  • Lacak tingkat konversi kanggo ndeleng popup sing entuk pelanggan paling akeh
  • Lacak suwene popup nyembul kanggo ndeleng manawa para pamiarsa menehi wektu sedina
  • Lacak suwene manawa pengunjung nginep ing situs sampeyan sawise ndeleng manawa sampeyan ngusir pembaca
  • Klonen lan sunting popup sing wis ana ing 2 klik
  • Aktifake 2 popup sekaligus supaya bisa bersaing
  • Bandhingake kinerja popup kanthi gampang karo diagram sing ditumpuk

Pippity disetel kanggo nggarap Aweber, InfusionSoft, Madmimi, MailChimp, Kontak Konstan, 1ShoppingCart, Entuk Respon, Monitor Kampanye, Mail Grafis lan iContact saiki. Pengungkapan: Iku link afiliasi kita ing kana!

3 Komentar

  1. 1
  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.