Pipedrive: Visibilitas menyang Pipa Penjualan Sampeyan

nuduhake pipedrive

Bisnis kita rada unik amarga kita minangka agensi khusus sing bisa digunakake karo sawetara klien. Nanging, kanthi publikasi iki bebarengan karo ngarsane sosial umume ngasilake akeh petunjuk. Sejatine akeh petunjuk, yen kita asring ora duwe wektu lan sumber daya kanggo nyaring lan nyusun kualifikasi masing-masing petunjuk kanggo ngenali petunjuk sing cocog kanggo bisnis. Kita ngerti manawa kita ora kejawab sawetara kesempatan sing apik.

Uga, kita ora duwe sumber daya kanggo nuwuhake arahan. Nganti saiki. Kita wis ngluncurake Pipedrive kanthi rekomendasi sawetara klien lan mitra kanggo mbantu nglacak, melu, lan nggarap dhaptar prospek kanthi luwih efektif. Wayahe wis diatur, lan Pipedrive minangka solusi sing sampurna kanggo bisnis cilik.

Pipedrive

Fitur Pipedrive Kalebu:

  • Manajemen Pipa - antarmuka visual sing cetha supaya sampeyan tumindak, tetep teratur lan tetep ngontrol proses penjualan sing kompleks.
  • Kegiatan lan Tujuan - deleng kegiyatan sing direncanakake utawa ditundha anggota tim sampeyan. Pasang kegiatan kanggo menehi hasil lan deleng dhaptar sing kudu ditindakake ing sawijining kaca sing nyelarasake karo tanggalan Google.
  • Nglaporake Sales - tabel lan diagram apik sing ngidini sampeyan ngerti kanthi jelas babagan kinerja tim sampeyan.
  • Integrasi Email - BCC utawa sambungake pilihan email sampeyan kanthi pilihan supaya sampeyan bisa ngirim email langsung saka njero Pipedrive.
  • Prakiraan Penjualan - deleng transaksi sing lagi ditindakake kanthi tanggal sing cedhak karo transaksi sing wis sampeyan tutup supaya gampang dibandhingake.
  • Impor lan Ekspor Data - Impor saka CRM Base, Batchbook, Capsule CRM, Close.io, Highrise, Maximizer, NetSuite CRM, Nimble, Nutshell, PipelineDeals, Redtail CRM, Sage ACT!, Salesforce, Saleslogix, SugarCRM, lan Zoho CRM.
  • Aplikasi Mobile - Aplikasi Android lan iOS Mobile nggabungake kemampuan kanggo nambah rapat, njupuk cathetan telpon, nggawe janji, lan uga nelusuri nelpon liwat aplikasi seluler Pipedrive.

Mulai Uji Coba Pipedrive Dina iki!

Pengungkapan: Kita nggunakake link Tell-a-Friend saka Pipedrive ing postingan iki. Kita entuk tambahan 4 minggu yen wong ndaftar.

2 Komentar

  1. 1

    Hmm, sawetara bisnis B2B nggawe sampeyan tresna karo barang-barang kasebut, iya? Aku seneng banget nalika piranti lunak lan platform kayata Pipedrive dikembangake amarga gimik iki nyebabake tuwuhing bisnis lan pertumbuhan bisnis nyebabake nggawe proyek! Ditulis kanthi apik, kaya biasane, Douglas! Kudos!

  2. 2

    Sejatine CRM manajemen pipa gratis gratis sing luwih apik tinimbang Pipedrive IMHO - Bitrix24. SuiteCRM uga gratis lan ora sopan, nanging Bitrix24 dadi ndhuwur dhaptar amarga duwe otomatisasi lan pemasaran email.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.