10 Statistik Pinterest Saben Marketer Kudu Dikenal

Pinterest ora kepenak banget, nanging isih akeh interaksi karo pangguna sing seneng platform kasebut.

Udakara 2 yuta wong ngirim pin saben dina ing platform, menehi kontribusi kanggo 100 milyar postingan. Masyarakat saya akeh nggunakake aplikasi kasebut ing ponsel amarga jumlah undhuhan wis nambah sawetara taun kepungkur. Milenial ujar manawa nggunakake Pinterest kanggo ngrancang urip lan wektu-wektu khusus. Irfan Ahmad, Digital Informasi Dunia

Ing ngisor iki ana sepuluh statistik sing kudu dingerteni para Pemasar Statistik

  1. Pinterest duwe luwih saka 200 yuta pangguna aktif saben wulan
  2. 29% wong diwasa AS nggunakake Pinterest
  3. 93% pinner aktif ujar yen nggunakake Pinterest kanggo ngrencanakake tuku lan setengah wis tuku sawise ndeleng pin sing dipromosekake
  4. 85% telusuran Pinterest kedadeyan ing seluler
  5. 40% pinner duwe penghasilan kluwarga $ 100k +
  6. Luwih saka 14 yuta artikel disematkan saben dina
  7. Pinterest minangka driver lalu lintas paling gedhe nomer loro saka situs media sosial (mung ing jejere Facebook)
  8. Wong nggunakake Pinterest kanggo nemokake ide lan nuduhake konten, sing nyebabake luwih saka 100 milyar pin
  9. Pinterest mesthi dadi platform fokus penemuan, luwih saka 2 milyar telusuran saben wulan
  10. Pin rata-rata ditrapake ulang kaping 11. Sampeyan butuh pin 3.5 wulan kanggo entuk 50% keterlibatan.

Mangkene infographic lengkap saka Digital Information World, 10 Statistik Pinterest Saben Marketer sing Kudu Dikenal

Statistik Pinterest

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.