Apa sampeyan nggunakake Pinterest kanggo Mobile?

pinterest

Kaya web, email lan meh kabeh strategi liyane - para pemasar kudu nganggep seluler nalika ngasilake, nampilake, lan nuduhake konten ing situs, pesen lan liwat platform liyane. Salah sawijining platform sing duwe ponsel yaiku Pinterest. Aplikasi seluler Pinterest wis diunduh pirang-pirang kali lan terus dadi platform penemuan sing populer. Kasunyatane, 3 saka 4 pengunjung ing Pinterest ana ing piranti seluler lan separo kabeh nuduhake sosial ing iPad yaiku saka Pinterest!

Bisnis sing nggunakake platform lan ngoptimalake kanggo piranti seluler nambah visibilitas. Pengunjung seluler anyar sing dikirim Pinterest menyang pengecer tambah 46%!

Wiwit dirilis aplikasi seluler Pinterest, panggunaan jaringan sosial ing piranti seluler mundhak dibandhingake karo versi web lan terus berkembang. Pinterest saiki dadi salah sawijining kontributor lalu lintas paling gedhe kanggo blogger lan merek lan umume kalebu seluler Pinterest. Dadi, kepiye sampeyan bisa nambah pin supaya bisa dituduhake lan diklik ing aplikasi seluler? Iki minangka pandhuan supaya bisa sukses marketing ing seluler Pinterest.

Infographic nyedhiyakake masukan babagan watesan karakter, rasio gambar, panggunaan font, tautan lan uga nyebutake babagan Pinterest Seluler Pin It SDK kalebu Tombol PIN ing gambar saka aplikasi seluler sampeyan.

tips paling apik-seluler

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.