Video: Pandhuan Marketer kanggo Pinterest

video marketing pinterest

Aku seneng karo infografis, dadi nalika ndeleng infographic video sing apik, aku bakal luwih geek. Pinterest terus tuwuh ing ruang pamisahan sosial amarga estetika visual, nuduhake gampang lan panggunaan gampang. Kita njaga a Infografis Pemasaran papan ing kana sing cukup populer lan entuk akeh lalu lintas menyang situs iki. Kadhangkala, Pinterest minangka salah sawijining referensi lalu lintas paling kuat. Perusahaan wis nyathet lan nggunakake Pinterest kanggo nggedhekake jangkauan.

Kudos menyang Iklan MDG ing infographic video sing apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.