Pandhuan Pemasaran Pinterest Gratis saka Brainhost

kene pinterest

promosi karo pinterestWong-wong saka Brainhost menehi garis promosi babagan pandhuan anyar, Cara Promosi Situs Web sampeyan karo Pinterest lan aku ngira dheweke wis nindakake tugas sing apik!

Ing ngisor iki 3 Kutipan saka Pandhuan sing Sampeyan Bisa Mupangate migunani:

  • Saiki, yoghurt Chobani, pembersih vakum Dyson, Etsy.com, lan malah merek sepatu Nike sing misuwur duwe kaca Pinterest sing populer banget. Sing nggawe kaca utawa papan sing apik banget yaiku TIDAK digunakake minangka kaca sales nanging malah ekspresi visual babagan budaya utawa gaya urip sing disenengi karo sing milih merek utawa layanan.
  • Semat bakal dadi paling terkenal nalika kerja sama karo kegiyatan jaringan sing sejati (Contone, yaiku sing menehi komentar, "repin" lan sing ngetutake wong liya sing bakal entuk asil paling akeh saka kegiatan Pinterest). Aja egois. Kaya kegiyatan sosial apa wae, promosi wong liya pungkasane bakal ngasilake dheweke. Yen jaringan ana ing industri sampeyan, sampeyan bakal nemokake kanca anyar lan terus nambah wewenang karo dheweke.
  • Sampeyan banjur kudu miwiti ngetutake lan nindakake kabeh kegiatan sing bakal nguntungake akun sampeyan. Contone, tukang roti sing wis dirujuk ing pandhuan iki bisa uga ngetutake pabrikan oven, produsen pasokan roti, kanca roti, penulis buku masak, perusahaan panganan, lan liya-liyane. Salah sijine pinner kasebut bisa nemokake sawetara pin roti sing relevan lan menehi komentar, utawa menehi repin. Iki nambah lan nambah pamirsa lan nambah kasempatan kanggo lalu lintas luwih akeh menyang situs web utawa blog.

Pinterest wis tuwuh apik lan dadi sorotan padhet. Kita wis nulis babagan keterlibatan ing Pinterest, nambahi a Pinterest Tombol Pinit menyang WordPress lan nuduhake sawetara Demografi Pinterest. Kita uga duwe kaca Pinterest sing wiyar ing Infografis Pemasaran.

One comment

  1. 1

    Aku nggunakake pinterest kanggo ngoptimalake situsku lan asile apik tenan situsku diluncurake saka # 182 dadi # 7 ing wektu 3 minggu.

    Caranya yaiku kita kudu nggawe situs web pin lan repinned dening akeh wong, iki minangka bagean sing paling angel. Umume pangguna sing pinter ora bakal nggawe repin yen ora kaya sing disematkan.

    Aku nindakake prekara sing gampang kanggo outsource ing fiverr lan nggawe situsku pinned karo 75 wong, aku ora ngerti kepiye carane dheweke mung bisa nggoleki kanthi ngetik pinterest ing fiverr lan sampeyan bakal nemokake ing TOP. Akeh penjual liyane sing nawakake layanan pinterest ing fiverr, nanging miturut pengalamane dheweke ora bisa nggawe situs web saya tambah SEO. Aku ora ngerti sebabe.

    Alasan kenapa Pinterest apik kanggo SEO:
    1. Kepentingan Google babagan sinyal media sosial saengga ora diwenehi tag minangka link farm.
    2. Sawise situs web semat duwe 3 cacah backlink. 
    3. Sanajan ora ndhukung teks jangkar (kajaba tautan url), isih sampurna kanggo nyelehake tembung kunci ing katrangan. Google bakal MACA !! 
    4. Sampeyan kudu masang tautan pin menyang situs web supaya nambah SEO.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.