Kepiye Pangguna interaksi karo Pinterest

interaksi pinterest

Minggu iki aku diundang dadi panel sing ngobrol karo kreatif daerah (audio ana ing kene) ing ketemu karo Majalah Pola. Mungkin luwih saka klompok liya, materi kreatif duwe kesempatan sing luar biasa kanggo njupuk keuntungan saka media sosial visual kaya vine, Instagram or Pinterest.

iki rincian pandhuan visual kepiye pangguna berinteraksi karo pin, papan, pangguna lan merek liyane ing Pinterest. Saka Wishpond

Statistik awal ing Pinterest ngandhani babagan adopsi cepet dening tukang, seniman lan fashionista. Nanging, nalika kita miwiti Infographic Pemasaran Papan, kita lan gumun karo lalu lintas gedhe sing terus ditindakake. Pinterest minangka platform visual sing kuat amarga gampang banget kaca liwat atusan visual nganti ana sing narik kawigaten.

Pinterest Infographic interaksi pangguna

One comment

  1. 1

    Aku pengin wiwit ujar manawa aku nyedhot grafis info, mula aku mesthi maca iki!
    Aku seneng karo Pintrest lan minangka mahasiswa, mahasiswa, aku cukup suwe nggunakake "pin". Minangka mahasiswa hubungan lan pariwara, aku ora kepengin ngerti babagan pintrest Pintrest sing nyebabake prilaku konsumen. Aku nganggep manawa situs kayata Pintrest minangka cara sing apik kanggo entuk pariwara gratis! Aku mikir yen mbesuk bakal akeh cara kreatif kanggo nyelehake pariwara lan publisitas ing urip masarakat, ngubengi media sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.