10 Prentah Pinterest kanggo Bisnis

printah bisnis pinterest

Pinterest terus dadi sumber lalu lintas utama kanggo Martech… umume liwat kita Infografis Pemasaran papan. Aku ora nglampahi akeh wektu ing Pinterest kaya sing ditindakake wong liya, nanging aku ngerti sebabe dadi platform sing apik. Iki visual sing nyenengake lan gampang dijelajah. Sampeyan bisa nggulung akeh informasi ing siji driji!

Nanging pangarepan nalika bisnis gabung karo layanan kaya Pinterest beda banget karo konsumen sing gabung. Yen sampeyan pengin bisnis kanthi bener nggunakake Pinterest kanggo ngarahake lalu lintas, sampeyan kudu milih papan sing apik lan terus ngobrol. Klien kita, Dhaptar Angie, duwe ngarsane apik tenan ing Pinterest… masang konten saka kabeh Mobil Klasik kanggo Windows lan Pintu.

Sortir Sosial lan Desain Mookoo narik infographic iki, The 10 Prentah Nggunakake Pinterest kanggo Bisnis, nuntun sampeyan praktik lan tips paling apik kanggo nggawe Pinterest supaya bisa digunakake ing strategi pemasaran media sosial. Infographic kasebut adhedhasar a kirim saka blog Amy Porterfield.

Perintah SS Pinterest1

Komentar siji

  1. 1

    Aku wis nggunakake pinterest ing situs webku lan asile apik banget, mlumpat saka kaca 7 nganti #5 kurang saka 2 minggu.

    Kuncine yaiku kita kudu nggawe situs web kita disemat lan dipindhah maneh dening akeh wong, sing paling angel. Umume pangguna pinterest ora bakal nindakake repin nalika ora kaya sing kita semat.

    Aku nindakake perkara sing gampang kanggo outsource ing fiverr lan entuk situsku disematake dening 75 wong, aku ora ngerti carane bisa nindakake mung nelusuri kanthi ngetik pinterest ing fiverr lan sampeyan bakal nemokake ing TOP. Akeh bakul liyane sing nawakake layanan pinterest ing fiverr nanging ing pengalamanku, dheweke ora bisa nggawe situs web saya nambah SEO. Aku ora ngerti kok.

    Alasan pinterest apik kanggo SEO:
    1. Sampeyan kudu ping link saka lencana kanggo njaluk website nambah SEO.
    2. Sawise situs web kita disematake nduweni backlink counts.
    3. Sanajan Pinterest ora ndhukung teks jangkar (kajaba pranala url), iku isih sampurna kanggo nempatake tembung kunci ing deskripsi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.