10 Prentah Pinterest kanggo Bisnis

printah bisnis pinterest

Pinterest terus dadi sumber lalu lintas utama kanggo Martech… umume liwat kita Infografis Pemasaran papan. Aku ora nglampahi akeh wektu ing Pinterest kaya wong liya, nanging aku ngerti sebabe dadi platform sing apik. Luwih becik visual lan gampang dijelajah. Sampeyan bisa nggulung akeh informasi ing siji driji!

Nanging pangarepan nalika bisnis gabung karo layanan kaya Pinterest beda banget karo konsumen sing gabung. Yen sampeyan pengin bisnis kanthi bener nggunakake Pinterest kanggo ngarahake lalu lintas, sampeyan kudu milih papan sing apik lan terus ngobrol. Klien kita, Dhaptar Angie, duwe ngarsane apik tenan ing Pinterest… masang konten saka kabeh Mobil Klasik kanggo Windows lan Pintu.

Sortir Sosial lan Desain Mookoo narik infographic iki, The 10 Prentah Nggunakake Pinterest kanggo Bisnis, nuntun sampeyan praktik lan tips paling apik kanggo nggawe Pinterest supaya bisa digunakake ing strategi pemasaran media sosial. Infographic kasebut adhedhasar a kirim saka blog Amy Porterfield.

Perintah SS Pinterest1

One comment

  1. 1

    Aku wis nggunakake pinterest ing situs webku lan asile apik, diwiwiti saka kaca 7 nganti # 5 kurang saka 2 minggu.

    Kuncine yaiku supaya situs web kita dijepit lan didandani maneh dening akeh wong, sing minangka bagean sing paling angel. Umume pangguna sing pinter ora bakal nggawe repin yen ora kaya sing disematkan.

    Aku nindakake prekara sing gampang kanggo outsource ing fiverr lan nggawe situsku pinned karo 75 wong, aku ora ngerti kepiye carane dheweke mung bisa nggoleki kanthi ngetik pinterest ing fiverr lan sampeyan bakal nemokake ing TOP. Akeh penjual liyane sing nawakake layanan pinterest ing fiverr, nanging miturut pengalamane dheweke ora bisa nggawe situs web saya tambah SEO. Aku ora ngerti sebabe.

    Alasan kenapa pinter apik kanggo SEO:
    1. Sampeyan kudu masang tautan pin menyang situs web supaya nambah SEO.
    2. Sawise situs web sing disematkan, kita bakal duwe link backlink.
    3. Sanajan Pinterest ora ndhukung teks jangkar (kajaba tautan url), isih sampurna kanggo menehi katrangan ing tembung kunci.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.