Pingdom: Kinerja, ngawasi, lan Manajemen

rum pingdom

Kita wis dadi penggemar Pingdom kanggo sawetara wektu. Alat sing gampang mati kanggo ngawasi situs, aplikasi web lan API kanggo mesthekake yen lagi aktif. Kita ngawasi Martech Zone, DK New Media lan CircuPress karo layanan. Nalika nggarap siji klien, kita ngetrapake ing, kita nggawe spesifik API telpon sing nanggapi panjaluk sing angel supaya bisa ngawasi wektu tanggapan aplikasi saka saindenging jagad.

Platform kasebut wis berkembang banget lan Pingdom terus nambah server ngawasi ing lokasi sing luwih geografis uga fitur lan fungsi sing luwih migunani. Salah sawijining fitur yaiku Ngawasi pangguna wektu nyata (RUM) sing menehi wawasan nyata babagan wektu lan tindak tanduk pengunjung ing situs sampeyan. Mangkene ringkesan layanan - sing kasedhiya ing kabeh akun Pingdom.

Kanggo ngawasi tim, Pingdom lagi nyoba fitur anyar sing diarani BeepManager. BeepManager ngidini tim ngatur jadwal supaya tandha wis diuripake kanthi bener menyang anggota tim sing cocog.

One comment

  1. 1

    Aku seneng karo Pingdom lan aku ngormati apa sing ditindakake, nanging regane ora terjangkau kanggo aku lan bisnis cilik. Mula aku kudu golek barang sing luwih murah lan ora larang egAnturis, sing nduweni kualitas ngawasi sing padha, nanging regane luwih murah.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.