Pinfluencer: Pemasaran lan Analytics Saka Pin nganti Tuku

pinfluencer

Perusahaan nemokake sawetara asil luar biasa sing digunakake Pinterest kanggo tuwuh pemasaran. Kaya platform sosial apa wae, Pinterest duwe praktik paling apik pemasaran, kesempatan kampanye lan pengaruh.

Pinfluencer yaiku pemasaran lan Analytics platform sing integral karo situs sampeyan Analytics kanggo nyedhiyakake sampeyan ngasilake data investasi. Dheweke uga nambah anyar Platform promosi Pinterest sing ngidini sampeyan dadi tuan rumah promosi ing Facebook, pilih saka macem-macem jinis kontes lan hasil tekan lan penghasilan.

Nalika pangguna nyithak gambar menyang papan Pinterest, bisa uga ana ekspresi rasa pribadi utawa ekspresi produk. Apa wae sebab, tumindak ing mburine pin duwe macem-macem atribut sing bisa migunani kanggo merek. Nanging kita yakin sing paling penting yaiku: pin nggawe dalan kanggo tuku. Blog pinfluencer

Corong pinfluencer

Pinfluencer nawakake fitur ing ngisor iki:

  • Top Pin sekilas - Pinfluencer nglacak Pin sing paling virus lan makarya - saka situs web lan papan sampeyan. Deleng konten endi sing paling resonan lan kepiye reaksi global ing katalog sampeyan.
  • Papan Viral Top - Pinfluencer ngitung skor keterlibatan kanggo saben dewan sing nulungi sampeyan njawab papan sing paling virus lan narik kawigaten lan mbantu sampeyan milih papan sing kudu fokus. Sekilas ndeleng pin sing paling populer ing papan kasebut.
  • Competition - Apa sampeyan entuk pin lan repin luwih akeh tinimbang kompetisi? Produk lan papan pesaing sampeyan sing paling populer ing pinter?
  • Indikator Kinerja Kunci - Ukur Keterlibatan Brand Pinterest liwat Pin / Day, Followers / Day. Gunakake metrik virality Repins / Pin lan Click / Pin kanggo drive keterlibatan. Revenue / Pin peta potensial penghasilan saka pin.

One comment

  1. 1

    Matur nuwun kanggo iki, aku dudu penggemar cerdas nanging apa luwih becik entuk dodol? 🙂 Aku bakal nyoba sing siji iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.