Pinegrow: Editor Desktop sing Nggumunke kanthi Integrasi WordPress

pratinjau pinegrow

Aku sejatine ora yakin manawa nate ndeleng editor kode sing luwih ayu ing pasar tinimbang Pinegrow. Editor nyedhiyakake sunting-ing-panggonan fungsi bebarengan karo pratinjau responsif wektu nyata. Paling apik, Pinegrow ora nambah kerangka, tata letak utawa gaya apa wae menyang kode sampeyan.

Sawetara fitur utama saka Pinegrow:

  • Editing - Tambah, edit, obah, klone utawa busak elemen HTML.
  • Nyunting Langsung - Owahi lan nyoba kaca sampeyan kanthi bebarengan - sanajan nganggo JavaScript dinamis.
  • framework - Dhukungan kanggo Bootstrap, Foundation, AngularJS, 960 Grid utawa HTML.
  • Suntingan pirang-pirang kaca - Owahi pirang-pirang kaca kanthi bebarengan. Kaca duplikat lan kaca pangilon - sanajan beda karo level zoom lan ukuran piranti.
  • Editor CSS - Owahi aturan CSS kanthi visual utawa liwat kode. Gunakake manajer Stylesheet kanggo Klone, masang lan mbusak gaya.
  • Ngedit Web - Ketik URL lan sunting kaca adoh: ganti tata letak, sunting teks lan gambar, ngowahi aturan CSS.
  • Tata Letak Responsif - Gawe tata letak responsif kanthi alat pitulung pitakon Media. Tambah breakpoints khusus utawa supaya Pinegrow ndeteksi kanthi nganalisa gaya.
  • Perpustakaan Komponen - Tambah elemen kaca menyang perpustakaan komponen lan gunakake maneh ing plugin Proyektor JavaScript supaya sampeyan bisa ngowahi, nuduhake, lan ngatur kanthi gampang.

Luwih apik banget, Pinegrow duwe add-on WordPress sing ngidini sampeyan masang obyek WordPress lan nampilake konten nyata. Iki minangka fitur sing apik banget kanggo sampeyan sing nggawe utawa nyunting tema WordPress.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.