Emailvision lan Pinterest: Pin Kontes Inbox Sampeyan

pin sampeyan

Aku ngira iki minangka panggunaan Pinterest sing unik banget dadi aku pengin bareng karo sing maca. Kita kabeh ngerti Pinterest minangka salah sawijining topik sing paling monjo dina iki, lan wiwit saiki nganti 31 Mei, Pesenan email ngewangi para pangguna pemasar papan buletin virtual kanggo entuk pangenalan ekstra - lan asil - kanggo kampanye pemasaran email kreatif.

Pemasar diundang kanggo nggawe pin email sing kreatif Pin Inbox Sampeyan. Ing kene, komunitas Pinterest (lan pemasar liyane) bisa ndeleng lan "seneng" kampanye. Mesthi wae, grafis sing disematkan bakal pangalihan menyang versi online asli, sing bakal mbantu klik tambahan lan mbukak. Email sing paling akeh likes bakal entuk kesempatan kanggo nggawe kreator kreatif saka studio desain Emailvision.

PIN kaca kothak mlebu

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.