Pimp Blog Sampeyan

Blogging saiki reget. Aku kelakon ing blog (aku ora bakal nyebutake), sing duwe spanduk sing negesake sampeyan bakal dibayar kanggo jabatan sampeyan. Aku ngeklik lan sawise maca deskripsi layanan, aku kudu ngakoni yen sejatine aku rumangsa reget. Sanajan ana pirang-pirang yuta blog, kanthi apik lan ala, aku ora nate mikir yen bakal ndeleng dina manawa ana wong sing bisa entuk bayaran kanggo masang postingan miturut sarat pariwara. Aku salah ... ana ing kene:

Mbayar Saben Kirim

Salah sawijining karakteristik blog sing nyenengake yaiku ora dikomersialake ... biasane ana garis sing jelas antara konten lan pariwara. Malah ora ana kemungkinan konflik sing ana kepentingan amarga pengiklan jarang nggarap para blogger. Layanan pariwara menengah biasane nindakake kabeh karya kanthi anonim. Layanan kaya PayPerPost bakal kabur saka garis kasebut.

Napa sampeyan bakal risik jeneng lan reputasi kaya iki? Kaya wartawan sing dibayar dening politisi, sampeyan bakal ngrusak jeneng apik kanthi adol kaya ngene. Ojo ngono. Ora patut!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.