Pimex: Atur lan Wenehi Dhuwit Pemasaran Sampeyan

pimex

Kita ora duwe tim pangembangan bisnis sing aktif ing agensi, dadi ngerti yen kita bakal kelangan petunjuk lan ora nggayuh kesempatan sing sampurna. Hubspot laporan sing 79% prospek pemasaran ora bisa diowahi dadi adol. Kajaba iku:

25% pemasar sing nggunakake proses manajemen timah diwasa nglaporake manawa tim penjualan ngubungi prospek sajrone sedina.

Pimex wis diluncurake ing beta, saengga pangguna nggawe balesan otomatis sing nyukupi kabutuhan informasi kanggo calon pelanggan. Kaya dene tim Sales 24/7, manawa pelanggan sing telat online bakal nampa wangsulan langsung babagan pitakonane.

Platform kasebut ngidini para pemasar lan tim sales kanggo:

  • Ngatur lead organik lan bayarane
  • Detail Analytics gegayutan prospek
  • Menehi nganyari wektu nyata babagan status panuntun sampeyan
  • Otomatis tanggepan babagan petunjuk sing nembe teka

The Pimex platform ngidini para pemasar lan tim sales entuk informasi wektu nyata sing ora diwenehake kaya biasane Analytics alat. Pimex dudu pesaing kanggo piranti lunak CRM, nanging minangka pujian kanggo perusahaan cilik lan menengah.

pimex

Pimex saiki wis bebas nyoba, lan bisa digunakake ing piranti apa wae sing ana gandhengane karo Internet, lan amarga platform kasebut mandhiri lan ora mbutuhake platform liyane, mula adoh saka para pesainge.