Piece saka mine

Tembungku ditulis
Sepotong saka mine
Alangan disabetake
Ing pikiranku

Ayat-ayat sing diselehake
Saka baris menyang baris
Penciptaan saya maju
Pour minangka anggur

Geguritan yaiku panganan
Ing irama aku mangan
Nglayani sing paling apik
Ora maneh aku pine

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.