Frasa: Quantify, Generate, and Optimize Copy with AI

Copywriting Phrasee AI

Phrasee nggunakake basa sing digawe AI kanggo nyalin salinan kanggo merek global lan ngasilake basa anyar, sing durung nate dideleng sadurunge kanthi nyata, nggunakake generasi basa alami lan sinau jero.

Video Ringkesan Frasa

Frase yaiku teknologi AI sing nggunakake garis subjek email minangka laboratorium basa. Unsur linguistik digabungake kanggo nemokake model basa sing disesuaikan karo merek sampeyan. Banjur, AI ngetrapake model basa unik ing kabeh kampanye pemasaran - saka email nganti push, sosial kanggo ditampilake, telusuran mbayar menyang web.

Sadurunge Frasa, sampeyan kudu ngandelake naluri manungsa. Lan bisa uga bisa digunakake ing taun 90an. Nanging ndedonga usus bisa bener, ora ngethok maneh. Rata-rata, Phrasee ngirim luwih saka 700,000 tambahan tambahan lan 56,000 klik tambahan saben kampanye.

Ikhtisar Copywriting Powered AI Frase

  • Email Frasa - Optimisasi salinan bertenaga AI sing bisa mbukak, klik, lan konversi luwih akeh. Integrasi kalebu Salesforce, MovableInk, Sailthru, Acoustic, lan Adobe.
  • Frase Push - nggunakake AI kanggo ngasilake pesen push luwih apik tinimbang manungsa.
  • Frasa Sosial - nggunakake AI kanggo entuk pesen sing luwih apik kanggo kampanye iklan Facebook lan Instagram, kabeh kanthi ngeklik tombol.
  • Frasa Nang endi wae - gunakake AI kanggo ngapikake salinan web, nampilake iklan, kampanye telusuran mbayar, utawa liya-liyane.

Kasus Garis Subjek Email Powered AI

Ing 2016, eBay nampa teknologi AI lan nyewa Phrasee kanggo nguatake baris subyek email banjur push notifikasi menyang luwih saka 101 yuta pelanggan email ing saindenging jagad. Asile, Phrasee wis rampung ngowahi kinerja pemasaran eBay lan cara ngomong karo para pelanggan online. eBay wis ndeleng:

  • Uplift rata-rata mbukak rata-rata 15.8%
  • Uplift klik rata-rata 31.2%

Kanthi ngoptimalake basa kasebut ing baris subjek lan salinan judhul ing email, efek senyawa kasebut nggumunake 42.3% munggah ing tingkat klik

Pesen Demo Frasa

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.