PHP: Gunakake API WordPress kanggo Mbangun Shortcode kanggo Dhaptar Subpage

WordPress PHP

Saiki kita lagi nindakake implementasine sing rumit kanggo klien perusahaan. Situs kasebut dibangun ing WordPress nanging duwe pirang-pirang lonceng lan wisel. Asring, nalika nindakake jinis karya iki, aku seneng nyimpen kode khusus kanggo repurpos mengko ing situs liyane. Ing kasus iki, aku ngira fungsi sing migunani banget, aku pengin bareng karo kabeh wong. Kita nggunakake Tema Avada WordPress karo Fusion Page Builder minangka tema induk, lan masang kode kustom ing tema bocah.

WordPress wis duwe sawetara fungsi ing API sing bisa digunakake kanggo dhaptar subpage, kaya wp_list_pages lan get_pages. Masalahe yaiku supaya dheweke ora ngasilake informasi sing cukup yen sampeyan pengin nggawe dhaptar kanthi dinamis kanthi akeh informasi.

Kanggo pelanggan iki, dheweke pengin ngirim deskripsi proyek lan nduwe dhaptar lowongan kerja kanthi otomatis digawe kanthi mandhiri nalika tanggal diterbitake. Dheweke uga pengin nampilake kutipan kaca kasebut.

Dadi, dhisik, kita kudu nambah dhukungan kutipan menyang cithakan kaca. Ing functions.php kanggo temane, kita nambah:

add_post_type_support ('kaca', 'Kutipan');

Banjur, kita kudu ndhaptar shortcode khusus sing bakal ngasilake dhaptar subpage, link menyang situs kasebut, lan kutipan kasebut. Apa iki, kita kudu nggunakake Loop WordPress. Ing functions.php, kita nambah:

// List Subpages in a List function dknm_list_child_pages ($ atts, $ content = "") {post $ global; $ atts = shortcode_atts (array ('ifempty' => 'Ora Ana Records', 'aclass' => ')), $ atts,' list_subpages '); $ args = array ('post_type' => 'kaca', 'posts_per_page' => -1, 'post_parent' => $ post-> ID, 'orderby' => 'publish_date', 'order' => 'DESC' ,); $ parent = WP_Query anyar ($ args); yen ($ parent-> have_posts ()) {$ string. = $ content. ' '; nalika ($ parent-> duwe_post ()): $ parent-> the_post (); $ string. = ' '.get_the_title ().' '; yen (has_excerpt ($ post-> ID)) {$ string. = '-' .get_the_excerpt (); } $ senar. = ' '; sauntara; } liya {$ string = ' '. $ atts [' ifempty '].' '; } wp_reset_postdata (); mbalekake $ senar; } add_shortcode ('list_subpages', 'dknm_list_child_pages');

Saiki, kode cendhak bisa dileksanakake ing kabeh situs kanggo nuduhake kaca bocah kanthi tautan lan kutipan. Panggunaan:

[list_subpages aclass = "tombol" ifempty = "Nuwun sewu, saiki kita ora duwe lowongan kerja."] Dhaptar Proyek [/ list_subpages]

Asil kasebut minangka dhaptar proyek sing wis apik sing resik lan resik, yaiku kaca bocah ing kaca karir.

Yen ora ana proyek sing diterbitake (ora ana kaca bocah), mula bakal diterbitake:

Nuwun sewu, saiki kita ora duwe lowongan kerja.

Yen ana proyek sing diterbitake (kaca bocah), mula bakal diterbitake:

Dhaptar Proyek:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.