Randomize Judhul WordPress Sampeyan Kanthi Gampang

tag judhul

Aku nggoleki plugin utawa kode kanggo ngowahi judhul ing kaca ngarep ing DK New Media supaya seneng-seneng lan macak kaca ngarep. Masalahe yaiku amarga aku duwe tema sing ditrapake sing duwe kolom tartamtu kanggo baris tag lan katrangan situs, lan rasane ora bakal suwek kanggo modifikasi iki.

dknewmedia-judhul

Kanggo nindakake iki nganggo plugin lan modifikasi tema kudu nggunakake fantastis Plugin Custom Custom Fields kanthi Add-on Field Repeater - iki cara kanggo klien. Kanggo situs, kita asring njupuk trabasan lan cuplikan kode cilik iki uga bisa digunakake!

Sejatine, sampeyan mung ngetik akeh judhul menyang lapangan lan misahake karo sawetara karakter (Aku nggunakake simbol "|"). Banjur sampeyan bisa nggunakake fungsi explode PHP sing nempatake kabeh judhule dadi larik banjur gunakake fungsi shuffle PHP kanggo ngowahi urutan larik, banjur nampilake asil pisanan. Sampeyan mung nampilake asil pisanan… kanthi cara iki yen mung duwe siji asil, isih bakal ditampilake kanthi bener!

Ing tema sing judhul ditampilake, kita mung ngganti teks judhul karo kode ing ngisor iki:


Yen sampeyan pengin mewah, sampeyan bisa menehi iki a variabel khusus ing Google Analytics lan bener nyoba judhule endi sing paling apik!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.