Optimisasi CSS kanggo iPod lan iPhone Safari

ipod tutul lan iphoneMbangun aplikasi sing dioptimalake kanggo nggunakake iPod utawa iPhone minangka cara sing paling apik kanggo tuku pasar sing mbledhos Download 1 milyar nganti saiki Penting, sampeyan kudu ngerteni manawa angka kasebut ora kalebu aplikasi adhedhasar browser sing dioptimalake kanggo Safari ing iPhone utawa iPod Touch lan ora mbutuhake download.

Dina iki aku nyakot peluru lan tuku 16Gb iPod Touch kanggo miwiti mriksa platform kanggo Safari lan Aplikasi. Mesthi ... Aku seneng banget bisa nonton film ing dalan lan iPod Touch bisa uga dadi remot kanggo AppleTV!

Tugas pertama sing daklakoni yaiku nganyari Kalkulator Gaji kanggo digunakake karo Safari ing iPod Touch utawa iPhone. Iki minangka aplikasi sing wis dibangun ing meh kabeh basa ... mula saiki aku wiwit sinau pangembangan Safari lan sinau kerangka Aplikasi.

Cukup narik kawigaten, nggawa kaca ing Safari ora kanthi otomatis nggunakake media = genggem setelan css, mula aku kudu nulis sawetara skrip sisih server ing PHP kanggo nggunakake styleheet sing cocog:


> link rel = "styleheet" media = "layar" href = "iphone.css" type = "text / css" />
>? php} liya {?>
> link rel = "styleheet" media = "layar" href = "style.css" type = "text / css" />
>? php}?>

Kaca iki katon apik banget, nanging aku ngerti ana pirang-pirang ton Argumen iPhone lan iPod Safari CSS Aku bisa nggunakake, malah ngganti komponen adhedhasar orientasi kaca kanthi lanskap utawa potret. Aku bakal terus nyoba!

Entuk iPhone utawa iPod Touch? Coba ing Kalkulator Gaji lan wenehi aku ngerti kepiye rupane sampeyan! Elinga, sakbenere kabeh pangowahan antarane kaca digawe mung CSS! Sampeyan bisa uga luwih gampang mung nulis kaca sing anyar - nanging ora angel banget.

3 Komentar

  1. 1

    Douglas-

    Thanks kanggo tips CSS iPhone… apa iki bakal padha karo BlackBerry utawa smartphone liyane sing nggunakake browser seluler?

  2. 3

    Aku kudu golek iPhone, malah ora duwe sentuhan ipod. Aku bakal kesasar karo css lan liya-liyane, apa wae sing ora ana kode sing ora ana ing liga

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.