Teknologi Photosynth Microsoft

Layar layar 2014 10 18 ing 11.01.35 PM

Ana rong fitur utama sing dibahas ing iki Ted presentasi saka Microsoft sing revolusioner. Kapisan yaiku data bisa ditampilake ing layar, preduli resolusi layar, lan mung nggunakake sumber daya sing dibutuhake kanggo nampilake asil kanthi bener. Sejatine, iki nyedhiyakake ambane gambar, ora mung dhuwur lan jembaré.

Iki bisa ngganti pengalaman pangguna kanthi substansial! Sing nomer loro yaiku 'hyperlinking' gambar ing web lan Photosynth's kemampuan kanggo jahitan bebarengan uga menehi tampilan dimensi. Wah

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.