Photography 101 karo Paul D'Andrea

Paul D'Andrea lan aku ketemu nalika kerja TargetTrget. Kaya dene akeh pangembang bakat, Paul uga duwe sisi seni sing kreatif. Karepe yaiku Fotografi. Salah siji saka Foto Paulus saka Coyote ing kuburan lokal ana ing wulan iki Majalah Bulanan Indianapolis.

Natal pungkasan, aku lan anakku tuku Kamera digital Nikon D40 SLR kanggo putri, Katie. Katie wis seneng banget babagan fotografi lan kita pengin miwiti kanthi bener. Karo anakku, Bill, mlebu produksi musik lan musik, Katie pancen durung nate dadi wong sing entuk tiket gedhe. Dadi aku lan Bill nggawe a Katie Natal lan atur dheweke nganggo pakaryan - tas ransel, kamera, lensa pasangan, tripod… jeneng sampeyan!

Sore iki minangka bagean saka ulang taune Katie sing kaping 14 - dheweke pelajaran fotografi pertama karo Paul. Dheweke guru sing hebat - sabar banget lan pancen tuntas. Wanita enom umur 14 taun bisa uga ora dadi murid sing paling apik, nanging Paulus pancen ngerti babagan kamera lan kemampuane.

Sawise pelajaran lungguh, Paul lan Katie mlaku ngubengi Monument Circle ing kene ing Indianapolis. Dina sing apik banget. Foto sing dijupuk Katie kanthi pandhuan Paulus pancen nggumunake. Mangkene favorit saka dina iki. Yen sampeyan pengin, priksa pesawat lengkap ing Flickr.

2466117112 dd817be305

2465289409 cbc510a4e9

2466116382 327a530460

2465288201 6dbb30080d

Paul ujar manawa iki favorité Katie. Dheweke nggawe monumen kasebut ing sawetara cabang wit sing duwe lampu:
2465287857 81dfc578bb

Aku dudu fotografer, nanging nalika njupuk Nikon lan njupuk foto ora ana sing katon ayu kaya iki! Katie bakal njupuk foto liyane sajrone sawetara minggu sabanjure lan banjur sinau pelajaran liya karo Paul kanggo maneh lan sinau luwih akeh.

Yen sampeyan manggon ing sekitar Indianapolis lan pengin ngoptimalake Kamera Digital SLR, sampeyan kudu yakin wenehi Paulus sawetara pawulangan!

4 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Matur suwun kanggo kiriman kasebut, Doug. Aku seneng banget karo kowe; lan kita ora bisa njaluk cuaca sing luwih apik. (Bisa uga awan sing bengkak mesthi apik. Langit biru sing cetha asring nggawe latar mburi sing mboseni. 🙂

  3. 3

    Hadiah gedhe; kayane sampeyan duwe masa depan “Anselette”Ing tanganmu. 🙂

    Nanging aja ngrasa ala, gambarku sing pertama nganggo D40 dhewe mung ala banget. Kamera sing apik banget nanging butuh komitmen nyata kanggo sinau fotografi supaya bisa milih gambar sing apik, komitmen sing jelas ditampilake putrine kanthi pitulung Paulus.

    Sajrone taun kepungkur aku seneng banget karo D40 (gambarku ing Flickr) lan sinau ton saka Rapat Photography Atlanta, sing wis hebat. Ora yakin kepiye enane, nanging sampeyan kudu nggawa dheweke menyang Meetup Photography Indianapolis lan nyoba.

    Nanging PS Waspada, yen dheweke bisa fotografi tenan, dheweke bisa uga luwih gedhe saka D40 lan bakal wayahe dheweke pindhah menyang model Nikon sing luwih apik, lengkap karo lensa $ 1000 +. Lan sampeyan mesthi ora pengin nahan, saiki sampeyan gelem?

    Heh; ojo ngomong aku ora ngelekake. 😉

    • 4

      Mike,

      Katie mesthi dadi pimpinan, penyelenggara lan seniman sing hebat. Aku wis ngrasakake ing sisih $$$! Kita bakal enggal-enggal njaluk lampu kilat Nikon SB600… lan aku yakin lensa sabanjure. Paul nuduhake tampilan zoom zoom sing duwe gyro internal kanggo ngilangi geter ... wow!

      Kita bakal mriksa Meetup - matur nuwun sanget kanggo tautan !!!

      Anakku musisi, mula aku wis suwe golek investasi sing dibutuhake kanggo hobi! Nanging, aku yakin bisa mbantu dheweke nggawe kapercayan lan nyedhiyakake outlet kreatif sing kadang sekolah ora.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.