Pentinge Telpon telpon ing Perjalanan Pelanggan

telpon telpon lelungan pelanggan

Salah sawijining fitur sing diluncurake karo direktori agensi is klik kanggo nelpon. Lan bubar, kita nyewa asisten virtual kanggo agensi kita dhewe. Sing wis dingerteni banget yaiku sawetara prospek lan bisnis ora bakal nindakake bisnis kajaba bisa njupuk telpon lan nelpon bisnis.

Kajaba kasedhiyan, masalah liyane yaiku penak. Akeh wong sing nggunakake piranti seluler kanggo riset lan nemokake bisnis sing pengin dihubungi. Kemampuan kanggo nyambung langsung ana sing cocog. Yen sampeyan ora duwe lan pesaing sampeyan duwe, mesthine bakal entuk telpon lan ora bakal entuk. Iku dudu teori - Data Invoca nuduhake manawa telpon telpon ngasilake tingkat konversi 30% nganti 50%, lan klik ngasilake 2%.

Invoca nganalisa luwih saka 32 yuta telpon ing luwih saka 40 industri sing ana ing sistem taun kepungkur, lan mbuktekake teori sing nyebabake kabeh pemasar saiki: panggunaan seluler sing luwih gedhe nyebabake luwih saka sekedar interaksi digital ing layar cilik - seluler nyopir akeh panggilan menyang bisnis.

Invoca nganalisa luwih saka 32 yuta telpon ing industri kanggo ngerteni kepiye telpon bisa pengaruh pemasaran digital. Priksa infografis Invoca kanggo sinau luwih lengkap babagan pentinge telpon ing lelungan pelanggan, saluran digital populer sing nyopir telpon, lan tren panelpon sing menarik. Sampeyan uga bisa nemokake statistik, pemahaman, lan tips sing luwih apik kaya iki ing Indeks Intelijen Telpon 2015.

Statistik utama sing diluncurake ing infographic iki:

  • Pelanggan seneng nelpon nalika dheweke arep tuku. 61% panelusur seluler ujar manawa klik-kanggo-telpon paling penting ing tahap tuku.
  • Pelanggan seneng nelpon nalika dheweke butuh pitulung. 75% konsumen ujar manawa telpon minangka cara paling cepet kanggo nanggepi.
  • Pelanggan seneng nelpon nalika nggunakake telusuran seluler. 51% ujar manawa dheweke asring utawa asring kudu nelpon bisnis saka iklan telusuran seluler.

Pengaruh Telpon Telpon ing Perjalanan Pelanggan

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.