Nyolong Umpan saka Phishers

maneh Abu

Apa sampeyan nate mancing ing endi sampeyan terus nyelehake garis lan sawetara menit mengko umpan sampeyan ora ana? Pungkasane, sampeyan njupuk garis sampeyan lan menyang liya, ora?

Kepiye yen ditrapake ing Phishing? Mbok manawa saben wong sing nampa email phishing pancen kudu ngeklik link kasebut lan ngetik informasi sing ora apik ing syarat mlebu utawa kertu Kredit. Mbok menawi kita kedah ngatasi server kanthi lalu lintas sanget!

Apa iki ora dadi pertahanan sing luwih nyerang tinimbang nyoba ndeteksi situs Phishing lan ngalangi wong-wong saka kono?

miturut Wikipedia: Ing komputasi, phishing minangka kegiyatan kriminal nggunakake teknik teknik sosial. [1] Phishers nyoba golek informasi sensitif, kayata jeneng pangguna, sandhi lan rincian kertu kredit, kanthi nyamar dadi entitas sing bisa dipercaya ing komunikasi elektronik. Ebay lan Paypal minangka rong perusahaan sing paling target, lan bank online uga target umum. Phishing biasane ditindakake kanthi nggunakake email utawa pesen cepet, [2] lan asring ngarahake pangguna menyang situs web, sanajan kontak telpon uga wis digunakake. [3] Upaya ngatasi jumlah kedadeyan phishing sing dilaporake kalebu undang-undang, pelatihan pangguna, lan langkah-langkah teknis.

Aku penasaran apa iki bisa sukses. Umpan balik?

Mangkene email phishing sing ditampa saben dina ing email:
maneh Abu

Aku pengin banget bisa ngganggu wong-wong iki. Muga-muga, Firefox nindakake tugas sing apik kanggo ngenali situs-situs kasebut:
Peringatan Phishing Firefox

Sanajan sampeyan ora bisa nyegah sapa wae supaya ora ngrusak perusahaan ing email phishing, sampeyan bisa mesthekake yen ISP sing validasi pangiriman sampeyan sadurunge ngidini mlebu kothak mlebu ora bisa verifikasi asale. Iki ditindakake kanthi implementasi otentikasi email kerangka kerja kaya SPF lan DMARC.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.