Pribadhi Perjalanan Blanja Pelanggan

personalisasi lelungan pelanggan

Ngatur pengalaman blanja kanggo konsumen individu dudu ide anyar. Coba pikirake perasaan sampeyan nalika ngunjungi restoran lokal lan pelayan ngelingi jeneng sampeyan lan jeneng sampeyan biasane. Rasane enak, ya?

Personalisasi yaiku nggawe maneh tutul pribadi, nuduhake pelanggan sing sampeyan ngerteni lan peduli karo dheweke. Teknologi bisa uga nggawe taktik personalisasi, nanging personalisasi sejatine minangka strategi lan pola pikir sing nyata ing saben interaksi pelanggan karo merek sampeyan.

Luwih gampang ngomong tinimbang rampung. Pengecer lan merek ngupayakake miwiti, apa sing kudu prioritas lan apa solusi kanggo pengaruh. Ing FitForCommerce, klien asring takon "Apa sing bisa daklakoni kanggo nggawe pribadi pengalaman pelanggan?" Kaya sing diarepake, ora ana solusi "ukuran siji-ukuran".

Ngirim pengalaman blanja sing dipersonalisasi kanthi skala – nganti ewonan utawa atusan ewu prospek lan pelanggan saiki – mbutuhake nggunakake data, proses lan teknologi sing canggih. Iki bisa ngrasakake banget. Mesthi wae, pengecer bisa nggunakake teknologi anyar sing bisa nggawe tes A / B, nglumpukake data, utawa nggawe pribadi pemasaran email utawa pengalaman ing situs. Nanging, tanpa strategi umum, taktik kasebut adoh saka optimal.

Kita bubar survey luwih saka 100 eksekutif level paling dhuwur, nganakake wawancara karo pengecer lan panyedhiya teknologi, uga nggunakake pengetahuan langsung kanggo laporan tahunan 2015, Ayo Goleki Pribadi: Personalisasi Omnichannel ing Jagad Hyper-Connected. Laporan kasebut nawakake strategi kohesif kanggo nggabungake personalisasi menyang saben langkah lelungan - saka pemasaran nganti tekan pangiriman produk.

FAIR1-landingpage-stats5

Apa sampeyan kudu peduli?

Perang kanggo menangake pelanggan lan loyalitas pelanggan ora nate luwih galak lan para pelanggan ora nate luwih nuntut. Preduli saluran apa wae, para pelanggan ngarepake supaya pesen pemasaran bisa diresmikake, konten migunani, lan produk lan tawaran dadi relevan. Yen sampeyan nindakake iki kanthi bener, sampeyan bakal mengaruhi pengaruh sampeyan kanthi positif. Umume pelanggan seneng nuduhake informasi pribadi babagan awake dhewe yen ngerti bakal menehi pengalaman pribadi lan relevan kasebut.

Akeh sing kudu ditindakake, sithik ...

Wektu? Sumber daya? Ngerti-ngerti? Tuku? Iku mung sawetara tantangan sing dikatutake dening para pengecer nalika nyoba ngetrapake strategi personalisasi. Mbok Langkah Salah kanggo ngatasi tantangan kasebut yaiku manajemen tuku. Sawise manajemen senior ngerti carane personalisasi bisa ningkatake penghasilan, sampeyan luwih bisa entuk sumber daya lan dana sing dibutuhake.

Personalisasi minangka, lan kudu dadi prioritas

Personalisasi jelas dadi prioritas bisnis kanggo merek, sanajan ora ngerti carane nggawe. 31% eksekutif sing disurvei ujar manawa personalisasi kalebu telung prioritas utama kanggo taun 2015.

Cara miwiti

Pecah dadi elemen operasional sing diatur sajrone lelungan blanja. Pikirake carane sampeyan bisa nggawe pribadi pengalaman ing saben tataran.

  • Nggawe perhatian. Apa sing narik dheweke menyang situs sampeyan? Kepiye sampeyan nggunakake apa sing sampeyan ngerteni babagan pelanggan supaya bisa narik kawigaten?
  • Sampeyan duwe perhatian. Saiki, kepiye sampeyan nggunakake konten, tawaran, teknik merchandising lan praktik paling apik kanggo nggawe dheweke tetep terlibat lan nutup adol?
  • Luwih seneng dheweke luwih akeh. Sawise pesenan digawe, kepiye sampeyan bisa nggawe pribadhi pangiriman produk, kemasan lan layanan pelanggan kanggo luwih hubungan sampeyan karo dheweke?
  • Ngindhari creepy faktor Privasi lan keamanan dadi masalah. Kepiye sampeyan nyekel informasi dheweke lan nglindhungi?
  • Lem sing nahan kabeh. Apa jinis data sing kudu dijupuk, kepiye cara nglumpukake lan, sing paling penting, kepiye carane nggunakake kanggo nggawe pengalaman pribadi.

Sawise sampeyan ngleksanani pangerten babagan carane sampeyan bisa nggawe kabeh pengalaman, pilihan babagan cara nindakake lan teknologi sing digunakake dadi luwih gampang. Ora ana sangsi manawa lapangan iki bakal terus berkembang lan pengecer lan merek sing nggunakake lan nyaring upaya personalisasi duwe kesempatan luwih apik kanggo menang balapan konversi lan loyalitas pelanggan tinimbang sing ora.

Babagan FitForCommerce

FitForCommerce minangka konsultasi butik sing mbantu bisnis e-commerce lan omnichannel nggawe keputusan investasi sing luwih cerdas babagan strategi, teknologi, pemasaran, merchandise, operasi, finansial, desain organisasi lan liya-liyane. Konsultan kita minangka mantan praktisi ritel utawa merek sing nggunakake pengalaman kanggo menehi pandhuan strategis lan langsung babagan kabeh sing dibutuhake kanggo mbangun, tuwuh lan nyepetake bisnis sampeyan.

FitForCommerce bakal dipamerake ing KTT Digital Shop.org ing Philadelphia tanggal 5-7 Oktober ing stan # 1051.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.